Протизастудний масажний гель BABEL для ароматерапії Langsteiner 75 мл

Протизастудний масажний гель BABEL для ароматерапії Langsteiner 75 мл

Продавець:СтартВікторія

555

370

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ароматерапевтична суміш олій м’яти, евкаліпта і соняшника, доповнена камфорою та ментолом, - це обов’язкова річ у кожній родині на холодну пору року. Чудодійний живильний гель BĄBEL справді незамінний при застуді, нежитю, м’язовому болю або проблемах із суглобами. Концентровані олії у складі надають йому інтенсивного аромату, який миттєво полегшує дихання та очищає закладений ніс, а легкий масаж гелем позбавить болю в тілі.

Евкаліптова олія часто використовується в інгаляційних процедурах для лікування застуди та нежитю, а також для масажу при проблемах із м'язами або суглобами. Масаж з олією евкаліпта стимулює кровообіг у м'язах і шкірі, тим самим покращуючи оксигенацію та живлення тканин. Це сильний антибактеріальний, дезодоруючий і очисний засіб. Камфора звужує розширені капіляри і розслабляє звужені судини шкіри, викликаючи відчуття зменшення болю. Вона чинить приємну зігріваючу, розслабляючу, заспокійливу та оксигенуючу дію. У свою чергу, ментол має бактерицидні та освіжаючі властивості, при нанесенні на шкіру чудово розслабляє. Соняшникова олія піклується про здоровий стан шкіри: живить й розгладжує її, лишаючи добре зволоженою та підживленою.

Гель підходить для дітей від 2 років, а також дорослим. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Склад
  • Вода, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, феноксиетанол, етилгексилгліцерин, ментол, акрилати/C10-30 алкілакрилат кросполімер, триетаноламін, олія з насіння соняшнику
Застосування
  • Для зовнішнього застосування наносити невелику кількість гелю на шию та/або груди дитини 2-3 рази на день. М’яко помасажувати шкіру. Після використання щільно закрити ковпачок і ретельно вимити руки.
Країна-виробник
  • Польща
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами