Спрей для горла Фіторія 30 мл

Спрей для горла Фіторія 30 мл

Продавець:Wellneshop

5/5  ( 18 оцінок )

140

Є в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спрей для зрошення ротової порожнини і горла від ТМ «Фіторія» на основі натуральних компонентів. Надає д езінфікуючу, протизапальну, антибактеріальну, антисептичну, знеболюючу дію.

Направлений на підтримку нормального фізіологічного стану слизової оболонки порожнини рота та горла, підвищення місцевого імунітету.

Показання: рекомендований як додатковий засіб при комплексній терапії запальних процесів горла та ротової порожнини (ГРВІ, грип, ангіна, гострий фарингіт), а також для профілактики їх інфікування, при появі відчуттів дискомфорту, сухості в роті та при необхідності відновлення фізіологічних функцій.

Склад:

вода очищена, ФІТОР® (екстракт листя дуба густий), екстракт евкаліпта водно-спиртової (екстракт хлорофіліпту), екстракт календули водно-спиртової, екстракт шавлії водно-спиртової, екстракт алое вера, гліцерин, полісорбат 80, тимол, ментол, ефірна олія м'яти перцевої, ефірна олія шавлії

Спосіб застосування: перед застосуванням збовтати. Повернути розпилювач в положення, зручне для зрошення порожнини рота і горла. З метою відновлення функцій слизової оболонки порожнини рота і горла дорослих - по 2 впорскування 4-6 разів на добу (для дітей від 3-х років - до 3-х разів по одному впорскуванню), з метою профілактики - 3-4 рази на добу . Коригування дози та частоти прийому здійснюється лікуючим (сімейним) лікарем, виходячи з діагнозу.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів рецептури; діти до 3-х років. Умови зберігання: зберігати при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С в захищеному від світла місці, відкритий флакон зберігати не більше 6 місяців при температурі + 5 (± 3) ° C.

Термін зберігання: 2 роки від дати виготовлення в закритому виробником флаконі. Форма випуску: спрей у флаконі ємністю 30 мл з розпилювачем.

Упаковка: флакон (скло, пластик) від 10 до 100 мл.

Не є лікарським засобом.

Дата виготовлення: вказується на упаковці. ДСТУ 4186: 2003

Характеристики

Застосування
  • Зовнішнє
Країна-виробник
  • Україна
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами