Крем від натертостей стегон і шкіри під одягом Фіторія 200 мл

Крем від натертостей стегон і шкіри під одягом Фіторія 200 мл

Продавець:Wellneshop

5/5  ( 18 оцінок )

140

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем містить спеціально розроблений комплекс рослинних екстрактів, що сприяє відновленню запалених та пошкоджених ділянок шкіри, захищає від натирання, особливо зони внутрішньої поверхні стегон, під час ходьби.

Олія ШІ (карите), що входить до складу крему, завдяки своїм пом'якшувальним і захисним властивостям має регенеруючу дію, а також глибоко зволожує шкіру, роблячи її більш еластичною.

У складі крему присутній екстракт центелі, добре знімає подразнення, стимулюючий синтез колагену I і III типу, роблячи шкіру більш пружною. Також сприяє загоєнню тканин, надаючи протизапальну та омолоджуючу дію. Комплекс натуральних компонентів з екстракту ламінарії та морської сивки з додаванням кофеїну, еластину та вітаміну Е має антицелюлітний ефект.

Наявність у складі крему екстракту гінкго білоба покращує місцевий кровообіг, а в комплексі з екстрактом плюща, екстрактом імбиру та алантоїну сприяє швидкому загоєнню та відновленню пошкоджених тканин. Усуває сухість та лущення. Спосіб застосування: Крем необхідно нанести тонким шаром на проблемні ділянки. Дати йому утворити на шкірі тонку плівку. Крем необхідно наносити кілька разів на день.

При регулярному застосуванні шкіра підтягується, стає пружною та еластичною.

Склад:

вода, ізопропілпальмітат, олія Ши, карбопол, алантоїн, триетаноламін, гліцерин, кофеїн, екстракт імбиру, екстракт плюща, екстракт центели, екстракт гінкго білоба, ментол, еластин, колаген, екстракт ламінарії, екстракт морської сивки, коен Е, аромакомпозиція, сорбітан-каприлат, пропандіол, бензойна кислота.

Індивідуальна нестерпність компонентів.

Умови зберігання: зберігати в закритому, сухому, вентильованому приміщенні при температурі від +5°С до +25°С.

Термін придатності до споживання: 24 місяці від дати виготовлення.

Флакон с дозатором 200 мл.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами