Крем з натуральним воском "Чистотіл" 60 гр

Крем з натуральним воском "Чистотіл" 60 гр

Продавець:TastyBee

4.9/5  ( 81 оцінок )

150

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У народній медицині здавна використовували мазі на основі продуктів бджільництва. Унікальність цих мазей у цілющій силі бджіл.


Трава чистотілу містить багато активних речовин: ефірну олію, органічні і фенілкарбонові кислоти, флавоноїди і сапоніни, дубильні речовини, вітаміни. Головне багатство чистотілу − алкалоїди сангвінарин і хелеритрин. Саме вони згубно впливають на мікроорганізми, в тому числі віруси й найпростіші. Таке унікальне поєднання речовин надає рослині найвищу ефективність при різних недугах і проблемах. Численні дослідження підтверджують, що продукти на основі чистотілу ефективні для лікування гнійних ран і трофічних виразок, хвороб шкіри і слизових оболонок, екзем, хронічних гайморитів, а також грибкових захворювань.

Мазь з чистотілом рекомендовано використовувати при:
- Родимках, бородавках, папіломах, ліпомах;
- Діатезі, нейродерміті, екземі, герпесі, дерматиті, алергічних висипаннях;
- Грибкових ураженнях шкіри;
- Доброякісних і злоякісних пухлинах (як додатковий засіб).

Мазь чистотілу - необхідний компонент схем фітотерапії при рожі, діатезі, нейродерміті, екземі, алергічному висипі, бородавках і папіломах

Чистотіл відомий своїм сильним протизапальними, антисептичними і загоюючими властивостями. Рослини успішно використовують при виразках, гнійних ранах, діатезі, нейродерміті, дерматиті, екземі і інших шкірних захворюваннях, особливо пов'язаними з інфекцією, зокрема шкірному туберкульозі.

Мазі на основі чистотілу рекомендуються також як ефективний засіб для видалення бородавок, родимок, папілом.

Мазь знімає подразнення шкіри після гоління, знеболює і швидко позбавляє від опіків, викликаних вогнем, парою, гарячою водою, сонцем і хімічними речовинами. Мазь чистотілу допоможе загоїти тріщини прямої кишки і усунути болі і свербіж при геморої. Надає сильну антисептичну дію.

Чистотіл вважається також протипухлинною рослиною, тому мазь можна застосовувати при доброякісних і злоякісних пухлинах, жировиках, ліпома та інших новоутвореннях різного генезу.

Характеристики

Склад
  • Оливкова олія, витяжка читотілу, віск
Застосування
  • Мазь наносити тонким шаром на попередньо очищену шкіру і втирати подушечками пальців легкими масажними рухами. Застосовувати 2-4 рази на день. Не є лікарським засобом
Країна-виробник
  • Україна
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами