Фітосвічки Простарин - N Рослина Карпат 10 шт.

Фітосвічки Простарин - N Рослина Карпат 10 шт.

Продавець:СтартВікторія

368

245

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ПОКРАЩЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ПРОСТАТИ

- профілактика та лікування хронічного простатиту, доброякісної гіперплазії передміхурової залози, тромбофлебіту;

- усуває ускладнення після операції на передміхуровій залозі та поліпшує її роботу при вікових порушеннях її функції;

 

- застосовується при статевих розладах, чоловічому безплідді та розладах акту сечовипускання.

Екстракт омели білої – має протипухлинну активність, причому, при використанні самих низьких доз. Вона здатна зупинити зростання пухлини, пригнічувати проліферацію ракових клітин. Свою високу ефективність омела підтвердила при захворюваннях простати, ДГПЗ (аденоми). 

Екстракт трави хамеріон (Іван-Чай) – по коефіцієнту ефективності протизапальної дії перевершує багато трав. Крім того, трава проявляє високу протипухлинну активність і достовірну ефективність використання його в лікуванні простатиту, аденоми, раку передміхурової залози, після операцій на передміхуровій залозі. При сечостатевих розладах виступає, як помірний седатик, сприяє зниженню ризику порушень вегетативної регуляції акту сечовипускання.   

Екстракт листя кропива- застосовується для лікування аденоми і запалення передміхурової залози. Запобігає і обмежує запальний процес, стримує розвиток гіпертрофії залозистої тканини за рахунок вмісту 3 бетаситостерина, а також скополетина, які надають позитивний лікувальний ефект при захворюванні I і II стадії, зменшують чутливість стероїдних рецепторів, що регулюють метаболічні процеси клітин передміхурової залози; кропива сприяє збільшенню виділення сечі, знижує кількість залишкової, скорочує частоту сечовипускань, покращує кровообіг у тканинах простати, нормалізує репродуктивну функцію.

Екстракт коріння аралія маньчжурської стимулює центральну нервову систему, при гіпотензії і астенії, запропонована в клініці при початкових стадіях атеросклерозу, фізичній і розумовій перевтомі, імпотенції.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами