Безконтактний Термометр Medisana FTN (76120)

35 відгуків

Код:  42314344

Безконтактний Термометр Medisana FTN (76120)

35 відгуків

Код:  42314344

Продавець:iMedical

4.6/5  ( 882 оцінок )

2 099

1 749

Немає в наявності

86

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Стильний, компактний корпус інфрачервоного термометра Medisana FTN має зручну ергономічну форму, що дозволяє зручно і надійно тримати його в руці. Завдяки універсальному Medisana FTN, Ви зможете виміряти температуру тіла Вашого малюка на відстані 5 см швидко, якісно і найголовніше безконтактно.

Термометр Medisana FTNдопоможе контролювати температуру в приміщенні, а також вимірювати температуру в рідинах і на будь-яких інших поверхнях (від 0 до 100 ° С).

Фоновий колір дисплея буде змінюватися від зеленого до яскраво червоний, в разі підвищення температури, що є відмінною рисою Medisana FTN (76120).

Ідеальний прилад для вимірювання температури у дітей навіть під час сну, без пробудження!

Підходить також для масового виміру температури в лікарнях, школах і колективах завдяки абсолютній гігієнічності безконтактного методу вимірювання. Пам'ять на останні 30 вимірів часу. Термометр має зручний пластмасовий футляр для зберігання.

Всього в кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на Medisana FTN на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки і відповість на всі виниклі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручний Вам відділення Нової Пошти. По Києву можлива доставка кур'єром прямо до Вашого порогу.

З нетерпінням чекаємо Ваших звернень.

Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Кількість збережених вимірювань
  • 30
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 35

  • Дмитрий Майборода
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    При покупці в менеджера запитав чи правду пишуть в коментарях про неточність виміру температури, вона запевнила , що вся причина в самих людях. Отримавши прилад в першу чергу прочитав інструкцію і рекомендації від виробника. Прилад знаходиться при кімнатній температурі більше години, замір проводиться в одній ділянці декілька разів, прийому їжі не було, активності також. Різниця може бути в 0.5-1 градус. Замір проводив і у скроневій області , і над бровами, між лобом і скронею. Значення постійно різні. Саме головне , що зараз термометр застосовується до хворої дитини в якої температура 39 градусів і різниця між 38.5 і 39 дуже суттєва. Вважаю, що краще купити такий термометр тільки за 400 грн. і суттєвої різниці видно не буде, а ще краще звичайний електронний або ртутний.

    Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Сам термометр і є недолік.
  • Квитка Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Магазин просто супер!!!! Я в восторге от продавцов которые понимают и помогают!!! Доставка супер быстрая!!! Термометр суперовый! Советую брать!!!! Показывает правильно!!!!!! Он стоит этих денег!

    Переваги:
    Быстро и без проблем измеряет!!! Теперь не нужно по ночам тревожить ребёнка что бы измерять температуру!!!!
  • Сергей Тюляков
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Самая быстрая доставка, которая у меня была - с момента подтверждения заказа привезли за несколько часов. В коробке чеки, гарантия и куча инструкций. Термометр классный, быстрый и очень удобный в использовании (это особенно важно, когда у тебя маленький ребёнок и измерить температуру обычным градусником просто нереально. А тут секунда и готово). Показания точные (если делать замеры правильно). В общем - очень доволен покупкой. Кто ещё не купил , а только задумывается о такой покупке - рекомендую, очень удобная вещь (экономит время и нервы)))

    Переваги:
    Удобный, точный, быстрый, компактный
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →