Пропаїн Рослина Карпат 60 кап

Пропаїн Рослина Карпат 60 кап

Продавець:СтартВікторія

574

383

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

УНІКАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ РУХЛИВОСТІ СУГЛОБІВ І ХРЕБТА

- сприяє регенерації хрящової тканини і внутрішньосуглобової рідини;

- допомагає зберегти гнучкість хребта і суглобів, покращує їх функціональний стан;

- володіє протизапальними властивостями;

- дозволяє зменшити і розм'якшити міжхребетні грижі, в результаті чого йдуть больові відчуття.

Папаїн - це фермент, в природі він зустрічається в плодах папаї. Цей фермент схожий за дією з пепсином, травним ферментом, що виробляється в організмі людини. Також папаїн має протизапальні властивості. Діючи безпосередньо на вогнище запалення, папаїн стимулює метаболізм, що впливає на прискорення регенерації запалених тканин, збільшує приплив крові і руйнує токсичні речовини у вогнищі запалення. Крім того, папаїн руйнує токсини, що виділяються багатьма хвороботворними мікроорганізмами.

Екстракт босвелії - даний компонент має протизапальну, седативну, протимікробну і антисептичну дію. Екстракт запобігає вироблення особливих біологічно активних хімічних речовин, які з'являються при запаленні, але при цьому не впливає на утворення глюкозаміноглюканів і не має побічних ефектів.

Екстракт виноградної кісточки (Ресвератрол) - це потужний поліфенол, що міститься в кісточках червоного винограду. Як антиоксидант, в десятки разів перевершує вітамін Е. Він нормалізує роботу різних клітин організму, попереджає утворення тромбів в судинах, має протизапальну дію, зміцнює стінки кровоносних судин.

N-ацетил-D-глюкозамін - природний структурний компонент глюкозаминоглюканів міжклітинного матриксу - гіалуронової кислоти, грає роль регулятора адаптаційних змін матриксу сполучної і хрящової тканини. N-ацетил-D-Глюкозамін, як попередник гіалуронат натрію при його синтезі в організмі, стимулює вироблення гіалуронової кислоти в суглобах, значно посилюючи хондропротекторну дію.

Вітамін B6 - це водорозчинний вітамін, збірна назва шести з'єднань: піридоксин, піридоксаль, піридоксамін і їх фосфати має виняткове значення для здоров'я людини.

Характеристики

Склад
  • Папаїн 150 мг., екстракт босвелії 100 мг., екстракт виноградної кісточки (ресвератрол) 150 мг., N-ацетил-D-глюкозамін 100мг., вітамін В6 -1мг.
Застосування
  • дорослим приймати по 1-2 капсули двічі на день після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води, протягом 4-12 тижнів. Курс можна повторювати 2-3 рази на рік з інтервалом у 2 місяці
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами