Сироп Рослина Карпат Фенхель ромашка 100 мл

Сироп Рослина Карпат Фенхель ромашка 100 мл

Продавець:СтартВікторія

435

289

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ФІТОЗАСІБ ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РОБОТИ ОРГАНІВ ТРАВЛЕННЯ, ЗОКРЕМА КИШЕЧНИКА, ВІДНОВЛЕННЯ ЙОГО ФУНКЦІЇ, НОРМАЛІЗАЦІЇ ПЕРИСТАЛЬТИКИ.

- знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття і бродіння в кишечнику;

- позитивно впливає на травний тракт, посилює секрецію шлункового соку і покращує перистальтику кишечника;

- надає заспокійливу, протизапальну і пом'якшувальну дію на слизову оболонку кишечника;

- сприяє усуненню відрижки, нудоти, відчуття тяжкості і здуття живота.

Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) - це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високоцукрових фруктових консервів та наповнювачів.

Екстракт фенхелю - позитивно впливає на травний тракт, посилює секрецію шлункового соку і поліпшує перистальтику кишечника, завдяки чому їжа швидше всмоктується.

Екстракт ромашки - знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття і бродіння у кишківнику, стимулює травлення, має дезінфекційний властивості.

Екстракт подорожника - використовуються у лікуванні гастриту з пониженою секрецією, катару шлунку з недостатньою кислотністю, виразкової хвороби, хвороб шлунково-кишкового тракту, пов’язаних із запальним процесом та діяльністю гнильної мікрофлори (ентериту, ентероколіту) та колітів.

Собрат калію (Е 202)— калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів

Характеристики

Склад
  • цукровий сироп (глюкозно-фруктозний), екстракт фенхелю, екстракт ромашки, екстракт подорожника, консервант собрат калію. (Е 202).
Застосування
  • дорослим і дітям по 1- 2 чайні ложці двічі на день за 30 хвилин до вживання їжі. Вживати 1 місяць. За необхідності можна повторити двічі - тирчи на рік. Перед вживанням порадитись з лікарем.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами