Грифон-Vege 5 - HTP Рослина Карпат 60 таб.

Грифон-Vege 5 - HTP Рослина Карпат 60 таб.

Продавець:СтартВікторія

645

430

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ДІЄВИЙ ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ЗАСІБ. СТИМУЛЮЄ СИНТЕЗ ЕНДОРФІНІВ ТА СПРИЯЄ НОРМАЛІЗАЦІЇ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ. 

 

- додає бадьорості, покращує загальне самопочуття і нормалізує настрій;

- усуває депресивні стани;

- позбавляє від безсоння і мігрені;

- регулює роботу центральної нервової системи;

- підвищує фізичну активність;

- зменшує больові відчуття в м'язах;

- підвищує якість набору м'язової маси

- дозволяє тримати апетит під контролем;

- допомагає в період активного схуднення;

 

- позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.

Активний елемент: 5 - HTP – це амінокислота, що входить до складу білкових з'єднань, які використовуються організмом людини. Вона є замінимою, оскільки тіло здатне синтезувати її самостійно з речовини під назвою триптофан. Головним завданням 5-НТР є виробництво серотоніну. Цей гормон потрібний для нормалізації роботи нервової системи, де він виконує функції зниження рівня стресу, поліпшення настрою, забезпечення якісного сну і зниження апетиту. У зв'язку з цим продукт нерідко використовується для лікування: психологічних розладів;  нормалізації сну і лікування безсоння;  позбавлення від зайвої ваги;  досягнення високих спортивних результатів.                                                                                                                                                     Особливу увагу слід приділити останньому пункту. Завдяки тому, що 5 гідрокситриптофан нормалізує сон, його включення в раціон спортсменів дозволяє забезпечити якісне відновлення. Це, своєю чергою, дозволяє регулярно збільшувати навантаження на м'язові волокна без ризику для здоров'я і домагатися вищих результатів.     

Вітамін B6 (Піридоксин) грає важливу роль в обміні речовин і багатьох метаболічних процесах: синтезі і транспортуванні амінокислот, гемоглобіну, простагландинів, сприяє перетворенню фолієвої кислоти в її активну форму, стимулює гемопоез та ін. Вітамін В6 бере участь в процесах жирового обміну: покращує використання ненасичених жирних кислот, знижує рівень холестерину і ліпідів у крові. Піридоксин необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи: бере участь в синтезі нейромедіаторів: серотоніну, глутамінової кислоти, ГАМК, а також синтезі і живленні мієлінової оболонки периферичного нерва і аксона.

Цитрат магнію є життєво важливим елементом, бере участь в більшості реакцій обміну, активує більше 300 ферментів, незамінний елемент в процесах, що забезпечують надходження і витрачання енергії. Бере участь в підтримці балансу електролітів, транспорті іонів, проникності мембран, в передачі нервових імпульсів і скорочення м'язів (зменшуючи збудливість нейронів і сповільнюючи нейром'язову передачу).

Характеристики

Склад
  • 5-гідрокситриптофан з насіння грифонії (Griffonia simplicifora baill) 50мг.; вітамін В6 1 мг.; цитрат магнію 60мг.; допоміжна речовина- целюлоза мікрокристалічна.
Застосування
  • 1-2 таблетки, один раз в день. Час прийому визначається метою: для поліпшення сну приймайте перед сном, для контролю апетиту - під час їжі, як антидепресант - в будь-який зручний час. Таблетку потрібно ковтати цілою , запиваючи чистою водою
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами