Сироп Рослина Карпат Цетрарія солодка 100 мл

Сироп Рослина Карпат Цетрарія солодка 100 мл

Продавець:СтартВікторія

435

289

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ФІТОЗАСІБ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ГОРЛА І ВЕРХНІХ ДИХАЛЬНИХ ШЛЯХІВ.

- ефективний, як відхаркувальний засіб при запальних захворюваннях дихальних шляхів, які супроводжуються порушенням відходження мокротиння;                                                         

- має антибактеріальну, противірусну, протизапальну та імуномодулюючу дію;

- сприяє зменшенню запальних процесів в дихальних шляхах;                                                               

- знімає запалення в слизових оболонках глотки, носа і рота, пом’якшують кашель, зменшує першіння в горлі.

Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) - це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високоцукрових фруктових консервів та наповнювачів.

Екстракт ісландського моху (цетрарія карпатська) - містить 70% слизу, органічні кислоти, ферменти, йод, різні вітаміни та ароматичні речовини. Має антибактеріальну, противірусну, протизапальну та імуномоделюючу дію. Слизові речовини, що містяться в даній̆ рослині, знімають запалення в слизових оболонках глотки, носа і рота, пом’якшують кашель, зменшують першіння в горлі.

Екстракт солодки - застосовується у комплексній терапії інфекційно -запальних захворювань дихальних шляхів, що супроводжуються утрудненим відходженням мокротиння та кашлем (гострі та хронічні бронхіти, трахеобронхіти, пневмонія, бронхоектатична хвороба).

Собрат калію (Е 202) — калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів.                

Характеристики

Призначення
Склад
  • цукровий сироп (глюкозно-фруктозний), екстракт ісландського моху, екстракт солодки, малина натуральний ароматизатор, консервант собрат калію (Е 202).
Застосування
  • дорослим і дітям по 1 - 2 чайні ложці на день за 30 хвилин до їжі. вживати місяць. За необхідністю повторити двічі - тирчи на рік. Перед вживанням порадитися з лікарем.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами