Фаворит - прост Рослина Карпат 60 таб

Фаворит - прост Рослина Карпат 60 таб

Продавець:СтартВікторія

368

245

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЗАГАЛЬНОЗМІЦНЮЮЧИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ І ПІДТРИМКИ ЧОЛОВІЧОГО ЗДОРОВ'Я

- має загальнозміцнюючу, тонізуючу, протизапальну, антибактеріальну,протипухлинну властивості;

- нормалізує баланс статевих гормонів чоловіків і поліпшення мікро циркуляції крові з метою підтримки або відновлення лібідо (статевого потягу) і еректильної функції (потенції);

- сприяє синтезу сперматозоїдів і покращує їх якість, допомагає при чоловічому безплідді, підтримує фертильність - можливість запліднення;

- сприяє зміцненню нервової системи, підвищує фізичну і розумову діяльність;

- покращує сперматогенез, зміцнює чоловічу силу.

Корінь аїру використовують як тонізуючий засіб при пригніченні центральної нервової системи, для підвищення статевої функції. Шляхом вмісту в кореневищах рослини терпеноїдів (проазулен, азарона) речовини з кореневищ аїру мають бактеріостатичні, фунгістатичні та протизапальні властивості. 

Корінь калгану має протизапальну, в'яжучим, бактерицидну, кровоспинну діями. Він є відмінним антидепресантом, його настої заспокоюють нервову систему, сприяють усуненню чинників психогенного характеру на зразок стресових станів, що провокують порушення потенції. Благотворно впливає корінь калгану на систему кровообігу, нормалізує кровотік в статевих органах, що покращує потенцію. Це пов'язано з флавоноїдами, які підвищують еластичність, зміцнюють судинні стінки, захищають капіляри від склеротичних процесів. Калган попереджає мозкові крововиливи, інсульти, активує роботу статевих залоз, сечостатевої системи, знижує тиск, зміцнює імунний захист.

Корінь елеутерококу знижує стомлюваність, додає енергії, надає стимулюючу дію, стимулює центральну нервову систему, підвищує імунітет, відновлює та підвищує фізичну і розумову працездатність, є джерелом вітамінів і антиоксидантів.

Листя кропиви дводомної має протизапальну, кровоспинну, антисептичну, знеболюючу дії. У народній медицині застосовують у складі зборів для поліпшення потенції у чоловіків.

Петрушка покращує апетит і приводить в норму травлення, має сечогінну дію. Підвищує тонус кишечника, сечового міхура та матки. Ефективний при запаленні передміхурової залози у чоловіків.

Листя мучниці виявляють протизапальну, пом’якшувальну, легку потогінну і слабку спазмолітину дію.

Цинк необхідний для  синтезу тестостерону та сперматогенезу, використовуються для терапії та профілактики чоловічого безпліддя та захворювань простати. 

Селен Na захищає нашу імунну систему, підвищуючи опірність організму до різних негативних впливів, вірусів і бактерій; запобігає утворенню вільних радикалів, що руйнують наші клітини, та зменшує їх кількість в організмі; контролює життя та діяльність кожної клітини, запобігає запаленню, ендокринні та серцево-судинні захворювання. Селен допомагає чоловікам продовжити період сексуальної активності, та зберігає здоров'я статевих органів. 

Корінь маки перуанської є лідером по відновленню чоловічої сили та здоров’я. Порошок, отриманий з кореня маки, володіє широким спектром дії. Він зміцнює імунітет, приводить в норму психічний стан людини, підвищує витривалість організму та сприяє нарощуванню фізичної сили, активізує роботу. Особливої уваги заслуговує здатність цієї рослини впливати на баланс гормонів в організмі чоловіків і жінок. Цим пояснюється популярність перуанської маки як препарату, що підвищує лібідо і поліпшує потенцію. 

Характеристики

Склад
  • корінь аїру 100 мг., корінь калгану 50 мг., корінь елеутерококу 25 мг., листя кропиви дводомної 70 мг., корінь петрушки 50 мг., листя мучниці 50 мг., цинк 10 мг., селен Na 5 мг., корінь маки перуанської 5 мг., лактоза, стеарат Са.
Застосування
  • дорослим по 2 таблетки двічі на день за 30 хвилин до прийому їжі, протягом 4 тижнів. За необхідності, курс можна повторити.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами