Засіб від шрамів у формі стика Improscar Stick 50 з SPF 50 (5 гр)

Засіб від шрамів у формі стика Improscar Stick 50 з SPF 50 (5 гр)

Продавець:import

4.2/5  ( 57 оцінок )

5 289

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Improscar Stick 50 - перший у світі засіб для лікування шрамів у вигляді водостійкого силіконового стику з SPF 50, створений для тих, хто хоче зменшити видимість шрамів, особливо на обличчі. Стік - це ефективний і непомітний засіб для лікування шрамів, який допомагає пом'якшити, розгладити та зменшити видимість рубців. Improscar Stick® 50 – ідеальний вибір для тих, хто хоче зменшити видимість шрамів на обличчі, наприклад, від прищів чи травм. Або на інших місцях тіла, від таких операцій, як опіки, вітряна віспа, апендицит, кесарів розтин та багато іншого. Зверніть увагу, що продукт не заповнює поглиблення, які часто виникають після прищів, але може зменшити видимість шраму, зменшуючи почервоніння і згладжуючи шрам.

Improscar Stick® 50 створює прозоре, водонепроникне та оптимальне середовище для згладжування рубців. Він також захищає шрам від зовнішніх впливів, таких як УФ-випромінювання, дощ, піт та багато іншого. Це робить його ідеальним вибором для тих, у кого, наприклад, є шрам, що свербить на обличчі. Незалежно від того, де на тілі у вас є шрами, Improscar допоможе зменшити їх видимість. Improscar Stick® 50 виготовлений із медичного силікону, що забезпечує надійний захисний шар.

Лікарі використовують силікон для лікування рубців з 1982 року, і в кількох медичних дослідженнях було підтверджено добрі результати та безпеку. Improscar Stick® 50 - медичний пристрій з маркуванням CE в Європі та реєстрацією FDA для продажу в США.

Спосіб застосування. Очистіть та висушіть шрам перед лікуванням. Нанесіть продукт на всю область шраму принаймні за 15 хвилин до виходу на сонце. Імпроскар слід використовувати вранці та ввечері з додатковими застосуваннями протягом дня, коли це необхідно. Кількість необхідних застосувань залежить від оброблюваної області та активності протягом дня. На шрамі повинен залишатися шар силікону якнайдовше. Використовуйте Імпроскар протягом як мінімум 2 місяців і до тих пір, поки рубець реагує на лікування.

Склад: Sunscreen (Zinc oxide 210 mg/g (21%), Stearyl Dimethicone (and) Octadecene, Coco-Caprylate/Caprate (and) Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (and) Isostearic Acid (C30-45 Alkyl Methicone 45 Olefin, Caprylyl Methicone, Camellia japonica (Camellia) Seed Oil.

Вага: 5 гр.

Виробник: Wasserman Medic.

Країна реєстрації бренду: Швеція.

Характеристики

Застосування
  • Обличчя Тіло
Країна реєстрації бренда
  • Швеція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами