Хондротин - Pro Рослина Карпат 60 таб.

Хондротин - Pro Рослина Карпат 60 таб.

Продавець:Гламурс&Ко

5/5  ( 39 оцінок )

680

453

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЕФЕКТИВНИЙ ПРЕПАРАТ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СТАНУ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ

- зменшує запальні процеси і больові відчуття в суглобах;

- володіє необхідними властивостями до відновлення і оновлення хрящової тканини та міжсуглобної рідини при артрозі, артриті і подагрі;

- сповільнює дегенерацію хрящової тканини.

Хондроїтин сульфат натрію - один з головних елементів хряща. Він знижує активність запального процесу на ранніх стадіях і таким чином сповільнює дегенерацію хрящової тканини. Сприяє зменшенню болю поліпшує функцію суглобів та зменшує потребу у нестероїдних протизапальних засобах при остеоартрозі колінних та кульшових суглобів.

Глюкозаміну сульфат має хондропротекторні властивості, знижує дефіцит глікозамінів в організмі, бере участь у біосинтезі протеогліканів та гіалуронової кислоти. Маючи тропність до хрящової тканини, глюкозамін  ініціює процес фіксації сірки при синтезі хондроїтинсірчаної кислоти. Глюкозамін сульфат селективно діє на суглобовий хрящ, є специфічним субстратом та стимулятором синтезу гіалуронової кислоти та протеогліканів, пригнічує утворення супероксидних радикалів та ферментів, які зумовлюють пошкодження хрящової тканини.

Хондроїтин та глюкозамін ефективні при остеоартрозі.

Метилсульфонілметан (поширена аббр. MSM) – це сіркоорганічне з'єднання з вираженою протизапальною дією яке міститься в деяких рослинах, у невеликій кількості є в різних продуктах харчування. Метилсульфонілметан достатньо поширений, призначений  для лікування і зміцнення суглобів і зв'язок. Зазвичай комбінується з хондропротекторами: хондроїтин сульфат і глюкозамін сульфат.

 

Характеристики

Склад
  • хондроїтину сульфат натрію 220мг., глюкозамін сульфат 250мг., метилсульфонілметан (МЅМ) 30 мг.
Застосування
  • дорослим приймати по 1-2 таблетки двічі на день після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води, протягом 4-12 тижнів. Курс можна повторювати 2-3 рази на рік з інтервалом у 2 місяці, а також при рецидиві захворювання.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами