Капісудин Рослина Карпат 60 кап

Капісудин Рослина Карпат 60 кап

Продавець:Гламурс&Ко

5/5  ( 27 оцінок )

468

312

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ФІТОКОМПЛЕКС ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ КРОВОНОСНОЇ СИСТЕМИ

- покращує венозний відтік і кровотік в судинах нижніх кінцівок, зменшує застійні явища;

- сприяє відновленню еластичності капілярів;

- володіє антикоагулянтними властивостями, попереджає утворення тромбів;

- покращує обмін речовин, проходить шум в голові, запаморочення, відновлюється зір;

- зменшує розтяжність вен та веностаз, покращується мікроциркуряція.

Екстракт ікглиці шипуватої  звужує венозні судини, зміцнює венозні стінки, знижує проникність і крихкість капілярів, зменшує утворення тромбів. Зменшує проникність стінок судин, підвищує тонус гладкої мускулатури клітин, що особливо яскраво проявляється при початково низькому тонусі вен і венозному застої. Іглиця шипувата сприяє також покращенню метаболізму клітин і виведенню шлаків з м'язових тканин, стимулює кровообіг і водно-сольовий обмін, перешкоджає запальним процесам і утворенню тромбів.

Екстракт виноградних кісточок та шкірочок запобігає появі атеросклеротичних бляшок в артеріях. В ядрах винограду знаходяться потужні антиоксиданти, які запобігають природнім процесам старіння.

Екстракт кінського каштана підвищує тонус венозних судин, прискорює кровотік у венах, що перешкоджає утворенню і наростанню явищ тромбозу. Крім того, зменшує проникність капілярів, поліпшує мікроциркуляцію, перешкоджає утворенню стазів в капілярах, має виражені протизапальні властивості. Екстракт плодів кінського каштана уповільнює згортання крові. Сапоніни, що містяться в препаратах каштана кінського, сприяють зниженню артеріального тиску.

Плоди шипшини покращують імунітет, підвищують опірність організму до різних інфекцій. Мають протизапальну дію.

Насіння чіа - це іспанська шавлія. Цілющі і корисні для здоров'я властивості насіння обумовлюються їх складом, який представлений такими мікроелементами: кислоти Omega-3 і Omega-6; клітковина; залізо; калій, кальцій, магній, натрій; ніацин і тіамін; вітаміни А, С і Е; цинк і фосфор; антиоксиданти.  Наприклад, кислот Омега-3 і -6 в Чіа в 8 разів більше, ніж в філе лосося, рослина славиться тим, що в ньому в три рази більше антиоксидантів в порівнянні з чорницею, а клітковини більше в два рази, ніж у висівках.       

Характеристики

Склад
  • екстракт іглиці шипуватої 100 мг., екстракт виноградних кісточок та шкірочок 100 мг., екстракт плодів кінського каштану 80 мг., плоди шипшини 80 мг., насіння чіа 60 мг., целюлоза.
Застосування
  • дорослим приймати по 2 капсули двічі на день за 30 хвилин до вживання їжі, протягом 4 тижнів. Після перерви 2 тижня, при необхідності курс можна повторити.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами