Дермісан Рослина Карпат 60 таб.

Дермісан Рослина Карпат 60 таб.

Продавець:Гламурс&Ко

5/5  ( 30 оцінок )

435

289

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЕФЕКТИВНИЙ ФІТОЗАСІБ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ КРОВІ

- має ранозагоювальну, протизапальну, антисептичну дію;

- очищує кров;

- рекомендується при стафілококовій та стрептококовій інфекції, висипаннях з токсичної, алергічної, ендокринної причини у підлітків і дорослих;

- виводить шлаки з організму.

Корінь лопуха – справжнє багатство,  речовини що входять до складу коріня лопуха володіють вираженою антимікробною активністю.  Антимікробна і протизапальна активність препаратів з лопуха дозволяє використовувати їх для лікування різного плану  захворювань,  також хвороб шкіри (екзема, дерматит, мікоз).  Лопух відмінно поєднується з кореневищем пирію.

Корінь пирію повзучого застосувється для очищення крові, коли з посиленням відтоку води з тіла виводяться шлаки, що позначається насамперед на зменшенні шкірних висипань.

Цвіт нагідок застосовується як протизапальний, антисептичний  засіб. Завдяки своїм властивостям, ця лікарська рослина швидко загоює рани і гнійні виразки, знімає запалення і бореться зі збудником інфекції – стрептококом і стафілококом.  Нагідки  добре поєднувати з деревієм звичайним.

Екстракт листя евкаліпту стимулює імунітет, дезінфікує, вбиває бактерії і мікроби, серед яких стафілокок, стрептокок, збудника дизентерії; загоює рани, зокрема гнійні; знімає роздратування шкіри.

Екстракт плодів абрикосу прекрасно очищає організм від шлаків. Крім того, є потужним антиоксидантом, та допомагає протистояти інфекціям і раку. Він діє  бактерицидно на деякі гнильні й гноєтворні бактерії. Найбільш чутливі до нього бактерії Рroteus vulgaris, Рseudomonas fluorescens, Рseudomonas auroginosa.

 

Екстракт трави деревію має бактерицидну, протизапальну, заспокійливу дію. Тонізує шкіру і знімає роздратування, тому він корисний при вугруватій і пористій шкірі, жирній себореї обличчя. Вітамін K, який міститься в рослині, підвищує міцність капілярів, сприяє зупинці кровотеч і крововиливів, загоєнню виразок і ран.

Характеристики

Склад
  • корінь лопуха, корінь пирію повзучого, цвіт календули, екстракт листя евкаліпту, екстракт плодів абрикосу, екстракт трави деревію, целюлоза.
Застосування
  • дітям з 12 років та дорослим приймати по 2 таблетки двічі на день за 30 хвилин до їжі, протягом місяця. За необхідності курс можна повторити.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами