Знеболюючий лосьйон NSP «Тей-Фу» для м'язів та суглобів 118,3 мл

Знеболюючий лосьйон NSP «Тей-Фу» для м'язів та суглобів 118,3 мл

Продавець:MeyrinS

1 470

990

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ефірні олії крему Tei Fu

Ефірні олії - це суміш летких, запашних речовин, що виділяються з певних рослин. Дуже важливою характеристикою ефірних олій є те, що вони швидко проникають через шари шкіри та надходять у кров'яне русло.

Масаж з Tei Fu

Ароматерапевтичний масаж із застосуванням лікувального лосьйону Tei-Fu Massage Lotion на основі натуральних ефірних олій - чудовий засіб для зняття стресу, нервової напруги та покращення самопочуття, розслаблення м'язів. Активні інгредієнти глибоко проникають у тканини, покращуючи кровообіг та обмін речовин.

Основні компоненти, які входять до цієї формули крему Тей Фу:

Летуча олія DL-камфорних пластівців,

L-ментолу,

Олія зимолюбки,

Гвоздична олія,

Евкаліптова олія

Сік алое у кремовій основі.

Ця комбінація олій розроблена в Китаї, і їй понад тисячу років до ери династії Тонг.

Крем має чудовий запах і здатний проникати глибоко у шкіру при його нанесенні. Він використовувався при м'язових болях та контрактурах суглобів. Відомо, що нанесення крему на віскі та задню частину шиї допомагає при головних болях. Пом'якшувальні та знежирюючі властивості масажного крему залишають шкіру гладкою. Ця формула створена спеціально для нанесення на шкірні покриви, де олії поодинці не можуть застосовуватися.

При болях, запаленні, укусах...

DL-камфора є кетоном, отриманим із красивого вічнозеленого камфорного дерева. Це масло виходить шляхом перегонки коренів, стволів, гілок старше 50-річного віку. Біла камфора, найлегша фракція, безбарвна блідо-жовта рідина з гострим нудотним запахом. Біла камфора містить в основному цинеол з піненом, терпиненом, ментолом, тимолом та без сафролу. В ароматерапії біла камфора використовується при болях, запаленні, укусах комах, артритах, м'язових болях, ревматизмі, бронхітах, кашлі, застудах, лихоманці, нежиті, інфекціях.

Протиповітряне, анестетик

Ментол, або L-ментол, є основним компонентом м'ятної олії, До складу олії м'яти входять: пінен, лимонен, терпинен, фелландрен, ментол, пеоментол, ментилацетат, тимол, карвакрол, цинеол. Білі кристали чи гранули становлять ментол. Зазвичай, він має протисвербіжну дію. Він також наноситься на шкіру та слизові як м'який локальний анестетик, антисептик, заспокійливий та стимулюючий.

Основні властивості м'ятної олії: стимулююча нервова система, загальна тонізуюча, покращує роботу шлунка, протиспастична, глистогінна, знеболювальна, відхаркувальна, стимулююча місячні, легка збуджуюча (статевий потяг), затримує секрецію молока, знищує паразитів, відлякує мороз.

При нанесенні м'ятного масла на слизові оболонки або втирання в шкіру воно дратує нервові закінчення, викликаючи відчуття холоду та поколювання. При збудженні холодових рецепторів звужуються поверхневі судини та рефлекторно розширюються внутрішні.

Від зубного болю

Олія гвоздики - це летюча олія, отримана шляхом перегонки з водяною парою розквітучих бруньок пряного гвоздикового дерева. Очищене - це безбарвна або жовтувата рідина, яка має характерний запах і смак викликає печіння. Олія містить близько 80% евгенолу і до 10% евгенолу ацетату, а бета-каріофілен становить до 99% олії.

Традиційно олія наноситься на зубні порожнини як засіб від зубного болю. Воно також рекомендується при шкірних захворюваннях, ослабленому харчуванні, для знищення тонкокишкових паразитів та полегшення нападів нудоти. Використовується також як прянощі.

Олія гвоздики сприяє відновленню сил після нервової та фізичної перевтоми, має високу антибактеріальну та противірусну активність, усуває коліки та газоутворення в петлях кишечника, підвищує тонус матки, перешкоджає млявим, мізерним, тривалим менструаціям. З обережністю слід застосовувати при підвищеній нервовій збудливості, вагітності та індивідуальній непереносимості гвоздики.

Антисептик

Олію евкаліпта отримують шляхом перегонки з водяною парою та ректифікації зі свіжого листя або свіжих кінцевих гілочок різних видів евкаліптових дерев, які багаті на інзинолом. Склад евкаліптової олії: пінен, камфен, цинеол, глобулол. Олія безбарвна або блідо-жовта з характерним ароматним і гострим запахом, гостра і холодна на смак.

Олія евкаліпта містить 70% цинеолу і невелику кількість волатила альдегідів, терпенів, ароматичних альдегідів, спиртів та фенолів. Цінеол – потужний антисептик, сильніший, ніж карболова кислота. Традиційно олія використовується як антисептичний, потогінний і відхаркувальний засіб.

Анальгетик

Олію зимолюбки отримують шляхом вимочування і наступної перегонки з водяною парою з листя зимолюбки. Це безбарвна, блідо-жовта або червона рідина, що має характерний запах і смак зимолюбки. Воно містить 98% метилсаліцилат, який абсорбується через шкіру і застосовується в рідкій мазі для полегшення болю при ревматичних станах. Олія є м'яким аналгетиком. Має протизапальний, протиревматичний,

Алоє віра

Сік алое зазвичай сприймається як натуральний очищаючий (дезинфицирующий) агент. Засіб проти опіків, саден та інших шкірних подразнень.

Алое проникає крізь пошкоджену тканину, полегшує біль, зменшує запалення та розширює капіляри (збільшується кровопостачання потерпілої зони).

Алое може стимулювати синтез колагену чи еластичних волокон, тобто. відновлює дегенеративні шкірні зміни у поєднанні зі старінням. Крім того, має пом'якшувальну, зволожуючу та антибактеріальну дію, полегшує відходження газів.

Тей Фу проникає глибоко, зменшує біль, сприяє розслабленню м'язів. Він залишає шкіру гладкою, чутливою та податливою для масажу.

Характеристики

Застосування
  • Для жінок,Для чоловіків
Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами