Краплі для очей ЖОВТІ Heltec 5 мл

Краплі для очей ЖОВТІ Heltec 5 мл

Продавець:Heltkomitets

300

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

"Жовті краплі" - комплексний препарат, який позитивно впливає на ферментативні системи, обмінні процеси, покращує трофіку тканин, імунні процеси, виявляє гіполіпідемічний, гіпоазотемічний, гіпоглікемічний ефекти, виявляє антиоксидантні, протизапальні та антигістамінні.

 ПРОФІЛАКТИКА ТА КОРЕКЦІЯ ГІПОВІТАМІНОЗНИХ СТАНІВ

 ВІКОВА КАТАРАКТА

 МАКУЛОДИСТРОФІЯ

 ПОРУШЕННЯ ТРОФІКИ ОКА

 ПАТОЛОГІЇ РОГІВКИ

 ПОРУШЕННЯ ПРОНИКНОСТІ СУДИН

 ПІСЛЯОПЕРАЦІЙНІ СТАНИ

 ПІГМЕНТАЦІЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ

У складі міститься:

Рибофлавін – один із найважливіших водорозчинних вітамінів, кофермент багатьох біохімічних процесів. Біологічна роль рибофлавіну визначається участю у побудові флавінових коферментів, що входять до складу каталітичних центрів найбільш важливих окисно-відновних процесів. Покращує загоєння тканин, що вкрай важливо у терапії дистрофії рогівки та у післяопераційному періоді. Благотворно впливає на нервову тканину і на ті «провідники», які здатні передавати нервові імпульси, що йдуть у головний мозок від сітківки ока. Входить до складу зорового пурпуру, захищає сітківку ока від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Показання для застосування рибофлавіну: гемералопія (куряча сліпота), у комплексній терапії з ретинолом; кон'юнктивіти, кератити, ірити, рани, що довго не гояться, або виразки рогівки; зниження гостроти зору та втома очей, пов'язані з тривалими навантаженнями на орган зору.

Кверцетін – флавонол. Флавоноїд кверцетин є агліконом багатьох рослинних флавоноїдних глікозидів, у т.ч. рутина, і належить до вітамінних препаратів групи нар. Антиоксидант, має протизапальні властивості, покращує кровообіг. Завдяки репаративним властивостям кверцетин прискорює загоєння ран. Маючи капіляростабілізуючі властивості, пов'язані з антиоксидантною дією та мембраностабілізуючим впливом, він знижує проникність капілярів. Кверцетин має протизапальний ефект завдяки блокаді ліпооксигеназного шляху мітаболізму арахідонової кислоти, зниженню синтезу лейкотрієнів, серотоніну та інших медіаторів запалення.

Дезоксирибоза – входить до складу нуклеїнових кислот – великих молекул, які беруть участь у процесах передачі, реалізації та зберігання спадкової інформації у клітинах.

У краплях також міститься аскорбінова кислота, глюкоза, цитраль та ін. активні компоненти.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами