Краплі для очей ОЧА Heltec 10 мл

Краплі для очей ОЧА Heltec 10 мл

Продавець:Heltkomitets

150

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Один з активних інгредієнтів Екстракт очанки лікарської (Euphrasia officinalis L.) - вид трав'яних рослин роду Очанки, з якого роблять настої, які мають сильні протизапальні властивості. Препарати з очанкою, знижують очний тиск, підвищують імунітет і знімають набряклість.

 ГОСТРІ І ХРОНІЧНІ КОН'ЮНКТИВІТИ

 БЛЕФАРИТИ

 ЯЧМІНЬ

 МЕЙБОМЕІТИ

 ЕКЗЕМАТОЗНІ ЗАХВОРЮВАННЯ

 КЕРАТИТИ

 ВИРАЗКИ РОГІВКИ

 СТОМЛЮВАНІСТЬ ОЧЕЙ

 СИНДРОМ СУХИХ ОЧЕЙ

Екстракт Очанки (Euphrasia officinalis L.), лікарської

Вид трав’яних рослин роду Очанки, з якого роблять настої, які мають протизапальнi властивостi.

Свою назву Очанка отримала саме тому, що здавна цими рослинами лікують хвороби очей. Ця унікальна трава і її лікарські здібності згадуються навіть в іноземних творах 1600-1700 років.

У народній медицині Полісся Очанку називають «очна трава».

Біологічно активними речовинами Очанки лікарської є галотаніни і ефірні масла, які мають протизапальну і протимікробну дію.

Препарати з Очанки знижують очний тиск, підвищують імунітет і знімають набряклість. Препаратами з Очанки лікуються різні хвороби очей, починаючи від простої стомлюваності очей при тривалій роботі за комп'ютером або під час читання при темному освітленні і закінчуючи такими серйозними хворобами як катаракта і глаукома.

Натрію хлорид

Для приготування розчинів лікарських засобів для зовнішнього та парентерального застосування. Розчин нормалізує водно-сольовий баланс.

Гідрокарбонат натрію

Кисла сіль вугільної кислоти та натрію. Використовується для дезинфекції в зовнішньому використанні, та для регуляції pH розчину.

Трилон Б

Використовується як хелатуючій агент. Трилон Б внесений Всесвітньою Організацією Охорони Здоров'я до списку дозволених інгредієнтів для фармацевтичного виробництва лікарських засобів.

Трилон Б у краплях сприяє підвищенню стабільності системи та забезпечує її екологічну безпеку.

Має консервуючі властивості, застосовується в якості синергічного антиоксиданту.

Збільшує внутрішньоклітинний вміст калію, регулює мінеральний обмін, розчиняє катаракту, усуває захворювання сітківки, усуває пігментацію шкіри.

Етоній

(1,2-етилен-біс-(N-диметил-карбдецілоксіметіл)-амонію дихлорид) – препарат, який має бактерицидний ефект, місцевоанестезуючу активність, стимулює загоєння ран.

Характеристики

Застосування
  • Дорослим по 2 – 3 краплі в кон'юнктивальний мішок 4 рази на день. Після закапування слід заплющити очі на декілька хвилин. Надлишок розчину розподілити по повікам. Інші очні засоби потрібно застосовувати з інтервалом не менше 15 хвилин.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами