ЧАЙ МʼЯТНИЙ
СКЛАД: м'ята запашна, м'ята карпатська, м'ята ментолова.
М'ятний чай ніколи не сплутати з будь-яким іншим. Він настільки оригінальний, що запам'ятовується, і настільки смачний, що по праву займає найпомітнішу полицю на нашій кухні. Чай із трьох сортів м'яти від ТМ «Бхакті» особливо приваблює своїм новим смаком та ароматом. Кожен сорт м'яти – запашна, ментолова та карпатська – має свій, унікальний відтінок смаку та аромату. Поєднуючи їх у правильній пропорції, ми отримуємо дивовижний м'ятний чай з м'яким смаком та свіжим ароматом.
Усю м'яту ми вирощуємо самі, дбайливо доглядаючи рослин протягом усього періоду їх зростання. Листя для чаю ми намагаємося збирати якомога раніше, щоб вони були молодими, наповненими соками землі та користю. Кожен листочок ми збираємо вручну, нещадно викидаючи ті з них, які почали підсихати, або в'янути. Адже для продукції ТМ «Бхакті» ми використовуємо найкращу сировину, органічно чисту та здорову.
Проживаючи в селі на екологічно чистій території, в долині річки Орель, яка вважається найчистішою річкою в Україні, ми можемо легко запропонувати кожному покупцеві найдорожче, що маємо – дари природи без бруду сучасного світу. У нашому краю на багато кілометрів довкола немає ні автомобільних доріг із сотнями машин, ні виробничих підприємств, ні великих тваринницьких ферм. Тільки натуральне господарство, яке не забруднює, а навпаки, збагачує землю. Навколо нашого села на багато десятків кілометрів розташований заказник – заповідна зона, в якій заборонено будь-яку діяльність, що завдає шкоди землі та атмосфері. Саме тому ми з упевненістю можемо говорити про чистоту своєї продукції, у тому числі м'ятного чаю.
Чай з м'яти охолоджує у літню спеку, знижує жар тіла та заспокоює після тривалого робочого дня. А якщо випити його зранку, він додасть бадьорості та сил для великих починань. М'ятний чай із трьох сортів м'яти ТМ «Бхакті» можна пити і в гарячому, і в холодному вигляді. Додайте в охолоджений чай цукор і трохи солі з лимоном ТМ «Ахімса», і Ви отримаєте смачний лимонад, який врятує в літню спеку. А ось гарячий м'ятний чай смачно пити з медом та молоком. Таке незвичайне поєднання сподобається любителям вечірніх чаювань.
Чай із м'яти можна заварювати окропом, а можна робити відвар. Зберігати його потрібно в сухому місці в щільно закритому паперовому пакеті або скляній (металевій) банці.