Лілія пелюстки банка Османтус 30 г

Лілія пелюстки банка Османтус 30 г

Продавець:КорисноЇж

60

Немає в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Гарячий напій з пелюстками лілії – це один із найкращих квіткових чаїв. Їх можна заварювати окремо, а також вони складуть відмінний тандем із зеленими, червоними сортами чаю, з пуерами. Опис Пелюстки лілії в Китаї багато століть використовуються з лікувальною метою. З давніх-давен ця рослина цінується і шанується в культурах багатьох країн. Наприклад, у східній частині світу квіти округлої форми є символом родючості та відродження, а списоподібні символізують хоробрість. У давньоєгипетських ієрогліфах теж є знак лілії, що символізує свободу, надію, швидкоплинність життя. У Стародавньому Римі вона уособлювала благородство та розкіш. Вінками з лілії прикрашали нареченого та наречену під час одруження. У християнстві біла лілія – це символ Діви Марії. Є думка, що на Благовіщення архангел постав перед нею, тримаючи в руках цю квітку. Колір, смак та аромат При заварюванні пелюсток лілії у чистому вигляді напій матиме золотисто-оранжевий колір та чистий квітково-медовий аромат. Смак його м'який із незначною приємною кислинкою, характерною для кураги. При заварюванні з чайним листям лілія доповнить основні властивості. Готовий напій стане багатшим, насиченим вітамінами та корисними речовинами. Корисні властивості У пелюстках лілії містяться фітостерини, алкалоїди, ефірні олії, дубильні речовини та амінокислоти. Завдяки своєму складу вони мають загальнозміцнюючу, болезаспокійливу та протизапальну дію. Такий чай: заспокоює, зігріває, позбавляє втоми та стресу; допомагає усунути симптоми застудних захворювань, позбутися безсоння та головного болю; допомагає зняти напад кашлю, нормалізувати травні процеси; дозволяє нормалізувати роботу серцево-судинної системи; прискорює загоєння ран. Спосіб приготування Для приготування напою потрібно 5-7 г листя залити водою 90 градусів. Вже через 1-2 хвилини настій набуде дивовижного відтінку. При використанні пелюсток лілії в якості добавки достатньо додати їх у невеликій кількості до улюбленого сорту чаю. Подаруйте собі хвилини радості та насолоди з чудовим, ароматним та дуже корисним напоєм!

Характеристики

Фасування, г
Склад
  • Пелюстки лілії
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами