Натуральні капсули Kelp Plus для зниження ваги Herbal One 60 штук

Натуральні капсули Kelp Plus для зниження ваги Herbal One 60 штук

Продавець:MiniSiam

4.8/5  ( 30 оцінок )

792

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фітопрепарат Kelp Plus для зниження ваги від Herbal One є ефективним засобом для регулювання обміну речовин, зниження апетиту та виведення шлаків і токсинів з організму. Капсули Kelp Plus складаються зі збалансованої пропорції трьох активних компонентів: екстракт ламінарії або келп, екстракт гарцинії, екстракт пророщеної пшениці. Тому ця біологично активна добавка нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і щитовидної залози. Сприяє виведенню шлаків і токсинів, знижує апетит і тягу до солодкого. У разі регулярного використання капсул Kelp Plus зміцнюється імунітет, що своєю чергою призводить до поліпшення загального фізичного стану.

Дія:

  • Допомагає помірному та поступовому зниженню ваги. Зменшує потяг до солодкої та жирної їжі.
  • Покращує якість травлення, кишкову мікрофлору, нормалізує обмін речовин завдяки клітковині, що міститься в бурих водоростях.
  • Покращує стан шкіри, зубів, нігтів і волосся завдяки широкому спектру мікроелементів, таких як кальцій, магній, фосфор, залізо, натрій.
  • Нормалізує функціонування щитовидної залози завдяки багатим на йод бурим водоростям.

Склад:

  • Екстракт ламінаріі 250 мг. Нормалізує роботу щитоподібної залози, що позитивно впливає на обмін речовин та енергетичний баланс в організмі. Волокна ламінарії сприяють нормалізації травлення, підтримують здорову мікрофлору в кишечнику. Позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів.
  • Екстракт гарцинії камбоджійської 50 мг. У лікувальних цілях застосовують у разі ожиріння, для зниження апетиту, для нормалізації обміну речовин, атеросклерозу, за наявності глистів, знижує рівень холестерину в крові. Активний діючий інгредієнт плодів гарцинії – гідроксилимонна кислота. Нормалізує вуглеводний і жировий обмін, посилює процес ліполізу – розщеплення жиру, сприяє нормалізації рівня глюкози в крові, зменшує відчуття голоду, перешкоджає утворенню надлишкового холестерину, знижує ожиріння печінки, покращує обмін речовин і підвищує енергетичний баланс організму.
  • Екстракт пророщеної пшениці 50 мг. “Живі злаки” корисний продукт для мікрофлори кишечника. Нормалізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину. Чинить загальнозміцнювальну дію на організм.

Приймати по 1 капсулі тричі на день, перед прийомом їжі. При цьому рекомендується збільшити споживання рідини.

Попередження: БАДи призначені для вживання дорослими. Під час вагітності, годування груддю, приймання ліків або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Після відкриття упаковки зберігати в сухому і прохолодному місці до терміну, зазначеного на етикетці.

Розмір упаковки: 60 капсул.

Реєстраційний номер: FDA 73-1-49541-1-0062.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами