Тайські вітаміни для зору з чорницею Ocoberry Herbal One 60 капсул

Тайські вітаміни для зору з чорницею Ocoberry Herbal One 60 капсул

Продавець:MiniSiam

4.8/5  ( 30 оцінок )

518

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дієтична добавка на основі екстракту плодів чорниці та екстракту квіток чорнобривців. Встановлено, що чорниця та квіти чорнобривців покращують нічний зір, знижують стомлюваність очей під час тривалої роботи за комп'ютером чи смартфоном, захищають сітківку та зменшують кількість оксидантів у сітківці. Тому тайські капсули для зору Ocoberry є корисною добавкою в щоденному раціоні.

Дія на організм:

Покращення нічного зору. Антоціани можуть допомагати поліпшити здатність очей адаптуватися до темряви і знизити чутливість до яскравого світла.

Зниження стомлюваності очей. Регулярне вживання Ocoberry може знизити стомлюваність очей, особливо під час тривалої роботи за комп'ютером або читання.

Захист від окислювального стресу. Антиоксиданти допомагають запобігти пошкодженню клітин очей, сприяючи підтримці їхнього здоров'я.

Стимуляція кровообігу на обличчі. Речовини, що містяться в чорниці та чорнобривці, можуть поліпшити кровопостачання очей, що важливо для збереження їхньої функціональності.

Підтримка сітківки. Антоціани сприяють підтримці здоров'я сітківки, покращуючи передачу сигналів у мозок і підтримуючи чіткість зору.

Профілактика проти старіння очей. Екстракти корисні в запобіганні вікових змін очей, таких як дегенерація сітківки.

Склад:

Екстракт чорнобривців 150 мг (містить 15 мг лютеїну) - має антиоксидантні властивості, що допомагають захищати очі від впливу вільних радикалів і оксидативного стресу. Покращує кровопостачання в очах, пом'якшує подразнення очей, спричинене впливом зовнішніх чинників, таких як вітер, пил або дим.

Екстракт чорниці 150 мг - чорничний екстракт є природним засобом для підтримки зорової функції та поліпшення загального здоров'я очей. Багатий на антоціани, які є потужними антиоксидантами, що захищають очі від впливу вільних радикалів.

Приймати по 1 капсулі 2 рази на день перед сном і після пробудження.

Попередження: БАДи призначені для дорослих. Під час вагітності, годування груддю, приймання ліків або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Після відкриття упаковки зберігати в сухому і прохолодному місці до терміну, зазначеного на етикетці.

Розмір упаковки: 60 капсул.

Реєстраційний номер FDA 73-1-49541-1-0029

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами