Відгуки покупців про Силіконовий пластир для грудей від рубців Breast Silicone Scar Sheets

1 відгук Код:  426932021
Залиште свій відгук про цей товар
  • Надія Мельник
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

    Пластир не силіконовий, не дихаючий. На дотик та на запах дуже схожий на промисловий скотч. Не вартує вказаної ціни 499 грн. Після консультації з лікарем хірургом онкологом, прийшли до висновку, що цей матеріал не може бути використаний післяопераційному періоді, та може бути навіть небезпечним. Продавець обіцяв зв’язатися зі мною після розмови з постачальником, але зв’язку не було. Коли в тебе рак і кожна копійка важлива, Потрапити в такий обман максимально неприємно. Товар викинуто у сміттєвий бак. Не прикріплюється посилання на ютуб з відео цього товару

    посилання

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Невідповідність опису, Неприємний запах, Не підходить за призначенням. Величезний розмір другої Т подібної частини, ніби для грудей від 5 розміру.
    • Продавець MasterPrice

      Вітаємо. Ваш консультуючий лікар цілком має рацію, що без попередніх рекомендацій ви можете тільки нанести більшу шкоду. На жаль ви не уважно ознайомились з описом продукту, де чітко заначено, що пластир підходить для використання на рубцях (Рубе́ць — кінцевий етап загоєння глибоких дефектів шкіри) і в жодному разі не використовуються на свіжих післяопераційних швах, тим більше при злоякісних утвореннях.
      Також в описі вказано, що пластир є водонепроникний, завдяки чому затримує вологу, тим самим допомагає розм'якшувати застарілі рубці. Основний механізм дії силіконових пластин полягає в затримці молекул води в сполучній тканині рубця, що призводить до його розсмоктування.
      Ми бажаємо вам якомога швидшого одужання, та ще раз нагадуємо про важливість попередніх консультацій при використанні будь-яких засобів.

    • Надія Мельник

      Я уважно ознайомилась з описом, в мене вже рубці, і в описі у вам чітко написано півітрепроникний, і матеріал силікон, це не правда.