Гречишний чай (Fagopyrum tataricum) - дієтична добавка до раціону — джерело рутину та інших біологічно активних речовин. Гречишний чай зміцнює імунітет, зменшує ризик розвитку новоутворень та покращує роботу травневої системи. Також він цілюще діє на серцево-судинну систему, нормалізує рівень глюкози й холестерину в крові та артеріальний тиск, прискорює метаболізм і виводить зайву рідину з організму. Щоденне вживання гречишного чаю допомагає уповільнити старіння шкіри, зміцнити нігті, заспокоїти нервову систему, підвищити опірність до стресу та покращити розумову діяльність.
Вперше гречаний чай почали використовувати у VII столітті в Китаї. Ще тоді люди відкрили для себе його незвичайний смак і корисні властивості. Він є цінним джерелом мікро- та макроелементів, флавоноїдів, вітамінів A, E та групи B, не містить кофеїну. Після випитого чаю насіння можна з’їсти, тим самим отримати максимум поживних речовин з продукту.
ДІЯ ПРЕПАРАТУ:
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
1 пакетик помістити в нагріту посудину, залити 200 мл гарячої води (90-95) °C (це вода через 3 хвилини після закипання), накрити, настояти 5 хвилин. Вживати по 1 склянці 2-3 рази на день. Перезаварювати його можна до трьох разів.Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватись з лікарем.
ПРОТИПОКАЗАННЯ:
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки, що годують немовля, діти до 7-ми років, особи з високим ступенем згортання крові, період загострення хронічних захворювань органів травлення.
УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати в недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, в захищеному від світла місці при температурі від +5 до + 25 °С Термін придатності 24 місяці.
ФОРМА ВИПУСКУ:
Картонна упаковка 20 експрес-пакетиків по 3 г.