Веселка звичайна краплi ФітоБіоТехнології 100мл

Веселка звичайна краплi ФітоБіоТехнології 100мл

Продавець:NOTORIOUS

4.9/5  ( 156 оцінок )

377

314

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гриб зморшок росте в змішаних і листяних лісах, у чагарниках, серед трави. Специфічна форма гриба та зміни його запаху в процесі росту викликали цікавість у людей. Капелюшок гриба видає особливий аромат під час готовності його спор. Цей запах приваблює мух, які розносять на своїх лапках спори гриба. Форма гриба породила безліч чуток і легенд в усьому регіоні його росту. На Київській Русі його називали ""яйце відьом"" і активно використовували в цілительстві, а в Нігерії гриб використовувався для магічних цілей. Цей дивовижний гриб потрапив у книгу рекордів Гіннеса завдяки своєму швидкому росту — ніжка гриба росте на 5 мм щохвилини в активній фазі.

Основна дія гриба Зморшок-Веселка — це протипухлинна активність. Екстракт Веселки також істотно знижує ризик тромбоутворення й діє як природний антикоагулянт. Інші медичні дослідження показали, що гриб містить фітостероїди, схожі на чоловічі статеві гормони андрогени, що робить його чудовим афродизіаком.

Рекомендації до застосування:
Дієтична добавка до раціону, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму; сприяє нормалізації рівня холестерину та кров'яного тиску; створює несприятливі умови для розвитку атеросклерозу; сприяє збільшенню вироблення організмом перфорину; перешкоджає передчасному старінню.

Спосіб застосування:
Дорослим 30-40 крапель (1 чайну ложку) розвести в 100 мл води, вживати 2-3 рази на день до їди. Курс застосування 30 днів. Перед застосуванням потрібна консультація лікаря.

Протипоказання:
Індивідуальна нестерпність компонентів, вагітні, матері, що годують немовлят, діти до 18 років.

Умови та термін зберігання:
Зберігати в недоступному для дітей місці за температури не вищої від 25 °C.

Форма випуску:
Флакон 100 мл

Ця продукція не є препаратом медичного призначення.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами