Гриб Майтаке ФітоБіоТехнології капсули 120шт

Гриб Майтаке ФітоБіоТехнології капсули 120шт

Продавець:NOTORIOUS

4.9/5  ( 156 оцінок )

679

552

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Майтаке означає "гриб що танцює", його ще називають грифола кучерявенька. Гриб родом з Японії, за зовнішнім виглядом він нагадує метелика. Являє собою масу розгалужених капелюшків, висхідних з однієї бульби. Корисні властивості цієї рослини здавна цінували в китайській і японській народній медицині. Його цілюща дія обумовлена високим вмістом полісахаридів. Ці речовини пригнічують ріст багатьох злоякісних пухлин, руйнують віруси, в тому числі клітини герпесу, і стимулюють активність Т-лімфоцитів. Грифолан і Д-фракція зі складу гриба активує імунну відповідь організму на безліч зовнішніх збудників, а також збільшує цитотоксичну активність макрофагів.

Майтаке володіє гіпоглікемічною дією і може бути корисний при лікуванні діабету. Активні речовини з тіла гриба сприяють м'якому зниженню рівня цукру в крові та сечі. Гриб має здатність нормалізувати гормональний фон і використовується для лікування різних ендокринних захворювань. При синдромі хронічної втоми позитивна динаміка від прийому проявляється вже через 4-6 тижнів. Завдяки противірусному ефекту майтаке широко застосовується в терапії вірусних гепатитів В і С, а також герпесу.

Переваги засобу:

  • зниження загального рівня цукру в крові;
  • адаптогенні властивості, ослаблення стресу;
  • противірусна активність, зміцнення імунітету;
  • стимуляція схуднення і руйнування жирових клітин;
  • ефективна боротьба проти інфекції герпесу.

Рекомендації до застосування:

Для поліпшення роботи серцево-судинної та імунної системи, при інфекції герпесу, цукровому діабеті, для нормалізації артеріального тиску і рівня холестерину, при порушеннях щитоподібної залози, ожирінні, алергії. Знижує частоту приливів, пітливість, дратівливість під час клімактеричної перебудови жіночого організму.

Спосіб застосування:

Дорослим і дітям старше 14 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози та строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 14 років, вагітність і період лактації, бронхіальна астма.

Умови та термін зберігання:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5°С до +25°С.

Форма випуску:

капсули №120

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами