Гриб Рейші ФітоБіоТехнології капсули 120шт

Гриб Рейші ФітоБіоТехнології капсули 120шт

Продавець:NOTORIOUS

4.9/5  ( 156 оцінок )

678

565

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У Китаї та Кореї даний гриб більше відомий як "лінчжі", а ось в Японії його називають "рейші", що означає - гриб духовної сили. Він широко використовується в народній медицини з давніх часів і культивується по всій Південно-Східній Азії. Він був обов'язковим атрибутом палацу імператора, оскільки вважався джерелом здоров'я і довголіття, за що отримав такі назви, як «безсмертний гриб», «скарб імператорів». Полісахариди в Рейші стимулюють вироблення інтерферону та інтерлейкіну I та II, які є потужними протираковими речовинами. Рейші є природним антиоксидантом, допомагає регулювати роботу серцево-судинної, нервової та дихальної систем. У гриба відмінний хімічний склад, він багатий протеїнами, ненасиченими жирними кислотами та активними полісахариди.

Ганодема (рейші) має знеболювальну і заспокійливу дію, розслаблює мускулатуру, допомагає позбутися від судом, виступає як адаптоген. З міцелій гриба добувають ганодермові полісахариди, які знижують рівень цукру в крові. Специфічний ефект полісахаридів проявляється в активізації макрофагів і Т-лімфоцитів, стимуляції вироблення інтерферону і поліпшенні імунної відповіді на клітинному рівні. Линчжі є натуральним тонізувальним засобом, зміцнює сили організму, допомагає пристосуватися до стресу. Речовина ланостан, з тіла гриба, допомагає гальмувати утворення антитіл, що важливо в боротьбі з алергією.

Переваги засобу:

  • профілактичний онкопротекторний засіб;
  • допомагає організму протистояти вірусам та інфекціям;
  • знижує рівень цукру, ефективний при діабеті I та II типу;
  • використовується в лікуванні алергії та аутоімунних захворювань;
  • є природним адаптогеном, підвищує стійкість до стресів.

Рекомендації до застосування:

При захворюваннях серцево-судинної, травної системи, безсонні та інших розладах нервової системи, а також печінки, нирок і простати. Профілактика алергій, шкірних захворювань.

Спосіб застосування:

Дорослим і дітям старше 14 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози та строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 14 років, вагітність і період лактації.

Умови та термін зберігання:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5°С до +25°С.

Форма випуску:

капсули №120

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами