Фітобіотехнології Ісландський мох фіточай - дієтична добавка до раціону харчування - джерело біологічно активних речовин для загального зміцнення організму, сприяє зниженню запальних процесів верхніх дихальних шляхів і горла і має м'які заспокійливі властивості.
Ісландський мох досить поширена в Європі і на інших континентах рослина, який має й інші назви: цетрарія, локон, легковець, граничний і плюцнік. Історично ісландці використовували цей червоний лишайник як харчову добавку для відгодівлі слабких, знесилених людей, тому звідти і пішла назва - Ісландський мох або «хлібний мох».
Ісландський мох корисний при застуді, бронхіті, астмі та проблемах шлунково-кишкового тракту. Він усуває виснаження після тривалих хвороб, навантажень і стресів, підвищує імунітет. Полісахариди, які входять до складу ісландського моху, забезпечують обволікаючий і в'яжучий ефект, що допомагає вивести токсини і повернути до норми слизові оболонки різних органів, судини і інші тканини тіла.
Ісландський мох фіточай - це ефективний і приємний засіб для підтримки і збереження здоров'я всієї родини.
Фармакологічні властивості
- загальне зміцнення організму
- зниження запальних процесів верхніх дихальних шляхів і горла
- м'яка заспокійлива дія
Спосіб застосування
1 столову ложку сировини залити 1 склянкою окропу, дати настоятися 10 хвилин. Дорослим приймати тричі на день після їди. Курс прийому 30 днів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість, вагітність і період лактації, дітям до 14 років.
Умови зберігання
Зберігати в недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, в захищеному від світла місці при температурі від +5 до + 25°С.