Шипшина символізує здоров'я і має широкий спектр застосування в народній медицині. Активні речовини, що входять до складу даного фіточаю містять половину таблиці Менделєєва. Але основна цінність шипшини - вітамін С, вміст якого в шипшині в 50 разів вище, ніж в лимонах і апельсинах, в 100 разів вище, ніж в яблуках, в 10 разів більше, ніж в полуниці. Вельми позитивний фактор полягає в тому, що вітамін С у шипшині знаходиться в стійкій формі, так як в ньому немає окислювальних ферментів. Значить, при переробці плодів корисні властивості їх не зникають.
100 % натуральний продукт. Без ГМО. Не містить ароматизаторів.
Властивості:
- додаткове джерело вітаміну С
- сприяє підвищенню імунітету
- сприяє збільшенню витривалості
- покращує пам'ять
- стимулює функцію статевих залоз
- покращує обмін речовин
- виводить шлаки
- нормалізує кровообіг
- корисний для нормальної діяльності нирок, шлунка і шлунково-кишкового тракту
- сприяє поліпшенню функцій жовчного міхура і печінки
- потужний антиоксидант
- має відмінний смак
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування.
Спосіб застосування:
1 чайну ложку подрібнених плодів залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятися 30 хвилин, пити 1-2 рази на добу, через 40-50 хвилин після прийому їжі. Курс прийому не обмежений. Можна вживати з медом.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С, 24 місяці від дати виготовлення.
Форма випуску:
Упаковка 50 г