Склад:
Ягоди годжі 100 %.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 62,0 ккал. Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 0,6 мг, жири - 0,0 мг, вуглеводи - 14,9 мг.
Показання:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування при:
- гіпертонічній хворобі (стабілізують тиск);
- надмірній вазі;
- анемії;
- атеросклерозі;
- запамороченні, головному болю;
- хронічній втомі;
- слабкості (особливо в періоді відновлення після хвороби);
- захворюваннях печінки і нирок;
- болях в спині;
- запорах і атонії кишечника;
- захворюваннях на цукровий діабет;
- болях в спині;
- широко застосовуються при захворюваннях носоглотки, гланд, аденоїдах;
- без домішок або з іншими травами використовується для полегшення сухого хронічного кашлю та застуди.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації, дітям до 14 років.
Спосіб застосування та дози:
1 столову ложку плодів залити 0,5 л окропу, настояти в термосі 30 хвилин. Приймати по 1/2 склянки 2-3 рази на день після прийому їжі. Після використання ягоди можна вживати в їжу. Курс прийому - 30 днів.