Крем з алое та прополісом (Aloe Propolis Creme), Forever Living Products, 113 г

Крем з алое та прополісом (Aloe Propolis Creme), Forever Living Products, 113 г

Продавець:Herbs Energy

4.8/5  ( 39 оцінок )

731

Є в наявності

Гарантія. 48 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Характеристики:

Бренд товару

Forever Living Products

Фасування

113 г

Форма випуску

Крем

Група застосування

Для жінок

Система

Покривна

Призначення

Для шкіри

Тип шкіри

Суха, Жирна, Комбінована

Дія продукту та корисні властивості:

Крем з алое та прополісом - це прекрасний крем на основі чистого гелю алое вера, який становить 74% всього вмісту крему, з додаванням бджолиного прополісу, що посилює бактерицидні властивості крему.

У його формулу входять заспокійливі та пом'якшувальні цілющі речовини Алое Віра у поєднанні з бджолиним прополісом, що посилює бактерицидні властивості крему.

FLP додала до складу лосьйону лікувальні трави - ромашку та опічник, які вважаються найкращими в природі лікувальними травами для догляду за шкірою. Вони надають заспокійливу та протизапальну дію, особливо на дуже суху шкіру. Цей крем є одним із найкращих препаратів для зневодненої шкіри.

До складу крему з алое та прополісом входить цілий набір антиоксидантів, які, як двірники, вичищають зруйновані клітини з нашого організму. Це вітаміни А, Е, С, які є прекрасними натуральними кондиціонерами для шкіри. Вітамін Е протистоїть в'яненню шкіри, незалежно від того, викликане воно старінням або шкідливим впливом навколишнього середовища. Його антиокислюючі властивості сприяють збереженню свіжості крему, а крім цього, вітамін Е є легким фільтром для ультрафіолетових променів. Вітамін А іноді називають шкірним вітаміном, так як він необхідний для відновлення тканин шкіри, а низький його вміст призводить до утворення плям, прищів та лупи. Вітамін С незамінний для збереження здорових сполучних тканин (шкіри, стінок кровоносних судин). При низькому рівні вітаміну С в організмі бувають внутрішні крововиливи (наприклад, судини, що лопнули на обличчі), погано гояться рани.

Крем з алое та прополісом чудово підходить для зволоження сухої шкіри. Приємний запах та багата текстура роблять його ідеальним кремом для розслаблюючого масажу. Крім того, крем алое з прополісом може бути використаний при специфічних проблемах шкіри. Спектр дії його досить широкий, щоб користуватися ним при невеликих опіках, а також за складніших проблем, таких, як екзема та псоріаз. У цих випадках властивості природного антибіотика, властиві крему, мають прекрасний вплив на пошкоджену шкіру. Якось спробувавши цей крем, Ви відчуєте, чому це один з найпопулярніших продуктів догляду за шкірою.

Склад:

Стабілізований гель алое вера (74%), гліцерил стеарат, пропілен гліколь, цетиловий спирт, PEG - 100, стеарат, ланолін, сорбітол, октил стеарат, октил пальмітат, алантоїн, бджолиний прополіс, ол , бета-каротин, екстракт огірочника аптечного, екстракт ромашки аптечної, триетаноламін, аскорбінова кислота (вітамін С), імідазолідиніл сечовина, метилпарабен, пропілпарабен, ароматизатор

Не містить:
Нічого, крім перерахованих інгредієнтів.

Інструкція по застосуванню:

Нанесіть крем на шкіру і для досягнення кращого результату втирайте масажними м'якими рухами до повного вбирання. Можливе повторне нанесення за необхідності.

Застереження до застосування:

Зберігати у місцях недоступних для дітей

Проконсультуватись з лікарем або фахівцем з фітотерапії при:

  • індивідуальній алергічній непереносимості окремих компонентів продукту,

Дотримуйтесь правильної температури зберігання зазначеної на упаковці товару.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Гарантія
  • 48 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами