Мепіформ Mepiform 5х7,5см силіконовий пластир для лікування рубців

Мепіформ Mepiform 5х7,5см силіконовий пластир для лікування рубців

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.5/5  ( 87 оцінок )

Немає в наявності

1 549

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Mepiform® (виробник Мелнліке Хелс Кеа, Швеція) — тонка самоклейна пов'язка, що складається з шаристого матеріалу (поліуретану та нетканого полотна), покрита м'яким силіконовим шаром, призначена для лікування рубців різної давності. Індивідуально упакована.

Під дією пов'язки Мепіформ з покриттям Safetac рубці згладжуються, зменшується щільність, знижується інтенсивність фарбування та виразність рубців, які виникли після хірургічних втручань, травм, наприклад, порізів і опіків, так і гіпертрофічних і калієдних рубців. Мепіформ також можна використовувати впродовж року для профілактики утворення грубого рубця в період його формування.

Використання Mepiform

Відкрийте паковання та дістаньте пов'язку. Якщо необхідно, виріжте пов'язку потрібного розміру. Заступ на шкіру має бути щонайменше 1 см. Зона накладення пов'язки Мепіформ має бути сухою. Зніміть захисну плівку та накладіть пов'язку Мепіформ на рубец. Не допускайте натягування пов'язки під час накладання на суглоби.  

Для досягнення найкращого результату Мепіформ треба носити цілу добу. Знімати пов'язку можна раз на день для огляду та миття шкіри. Зрозумілу пов'язку можна накласти знову. Пов'язку Мепіформ не потрібно мити/чистити. Пов'язкуМепіформ треба міняти що 3-7 днів, або коли вона починає відклеюватися.

Тривалість застосування Mepiform

Терміни лікування залежать від стану, розміру та типу рубця. Найкращий ефект досягається у разі рубців червоного кольору. З профілактичною метою Мепіформ треба використовувати 3-6 місяців. Лікування келаїдного рубця проводиться впродовж року.

Попередження

Мепіформ має застосовуватися тільки на закритих, епітелізованих ранах. У разі появи мацерації або висипки зніміть пов'язку та дайте шкірі відновитися до зникнення цих симптомів, потім продовжте лікування, поступово збільшуючи час носіння пов'язки. Якщо симптоми зберігаються, припиніть застосування пов'язки та проконсультуйтеся з лікарем.

Характеристики

Країна-виробник
  • Швеція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами