Фантом шкіри ротової порожнини, Ridni

Фантом шкіри ротової порожнини, Ridni

Продавець:RidniMedteh

3.5/5  ( 129 оцінок )

Є в наявності

299

270

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фантом шкіри для накладання швів для стоматологів – це тренажер, розроблений спеціально для навчання студентів стоматологів і зубних хірургів навичкам накладання швів у ротовій порожнині. Цей тип фантома є важливою частиною навчання стоматологів, оскільки він допомагає розвивати необхідні навички для роботи з тканинами ротової порожнини та лікування ран і травм.

Штучна шкіра для накладання швів забезпечує найкращу імітацію людських тканин. Фантом для стоматології імітує анатомію ротової порожнини, включно із зубами, яснами та слизовою оболонкою. Він може бути оснащений різними модулями, які дають змогу тренуватися на різних типах ран і пошкоджень, як-от рани після видалення зубів, травми слизової оболонки та інші. Підходить для виконання вправ з медичної техніки, як-от розрізання, накладання швів і зав'язування вузлів.

Користь цього пристосування складно недооцінити, оскільки студенти та медичні працівники мають можливість багаторазово повторювати і покращувати свої навички, що є ключовим у процесі навчання. Реалістичний, м'який і простий в експлуатації, виготовлений із силікону високої якості. Він не стерильний і не призначений для особистого догляду, пацієнтів або хірургічних операцій на тваринах. Розмір - 12,5 х 15 х 0,5 см.

Виробник: Ridni, Китай.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами