Сумка аптечка-органайзер водостійка, жовта

Сумка аптечка-органайзер водостійка, жовта

Продавець:Farmmedalliance

4.9/5  ( 27 оцінок )

Є в наявності

398

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сумка-органайзер призначена для розміщення лікарських засобів, виробів медичного призначення, а також інших предметів першої необхідності, які можуть стати в нагоді у будь-якому поході, відпочинку на природі, у туристичних подорожах, спортивних заходах та поїздці на улюблену дачу, оскільки вона не займає багато місця і поміститься в будь-яку сумку або рюкзак. Рекомендуємо не обмежувати себе у виборі наповнення органайзера, а сміливо розміщувати в ньому невеликі документи, косметику, предмети особистої гігієни, тревел-версії доглядових засобів та інше!

В органайзері передбачено чотири прозорі відділи: стаціонарну кишеню, а також вкладиш-розворот, що складається з трьох окремих кишень на застібках-блискавках. Цей вкладиш забезпечує можливість поділу вкладень за їх призначенням. Маючи яскравий жовтий колір, сумка-органайзер завжди залишається помітною при будь-якій екстреній ситуації. Додатково сумка оснащена зручною ручкою для перенесення, а також якісними бігунками з паракордом, що суттєво продовжує термін їхньої служби.

При такій конструкції - вміст добре проглядається, а вкладиш-розворот не дозволить вашим вкладенням забруднитись або намокнути навіть за несприятливих умов.

Органайзер виготовлений з міцного матеріалу TARPAULIN, який суттєво відрізняється від інших матеріалів, особливо від звичайних текстильних тканин, які застосовують для виготовлення такого типу сумок. TARPAULIN - це щільне плетене полотно із синтетичних волокон, з обох боків ламіноване світлостабілізованою плівкою. Нанесення такого покриття захищає не тільки сам матеріал, а і вміст органайзера від згубної дії ультрафіолету та вологи. TARPAULIN також стійкий до низьких і високих температур (-40°С до +70°С), до звичних пошкоджень, розтягувань та зношування.

Матеріал: TARPAULIN.

Розмір: 22 х 18 х 7 см.

Об'єм: 2,77 л.

* Примітка: Сумка-органайзер поставляється без вкладень. Ви можете обрати варіант зі змінним шевроном (білий хрест) або з логотипом PH.M

Характеристики

Матеріал
  • Оксфорд
Колір
  • Жовтий
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами