Чай трав'яний Квіткові фарби 25г + 5 фільтр мішечків Карпатський натуральний Лісосад

Чай трав'яний Квіткові фарби 25г + 5 фільтр мішечків Карпатський натуральний Лісосад

Продавець:Карпатиекосад

Є в наявності

35

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Карпатський чай "Квіткові Барви", створений із трав та квітів, не просто зміцнює здоров'я з кожним ковтком, а й дарує естетичне насолодження. Кожен компонент у цьому чаї має свою унікальну користь, а разом вони формують неперевершений симфонічний ефект на тіло.

Склад цього багатого напою включає ехінацею, чебрець, лаванду, ромашку, цвіт бузини, конюшину, гравілат, липу, першоцвіт та календулу.

Чай пакується у дой-пак (Zip-Lock) з віконцем, і запакований в пачку:

25г + 5 фільтр мішечків

Кожен інгредієнт внесе свій вклад у ваше здоров'я: ехінацея зміцнює імунітет, чебрець має антисептичні властивості, лаванда заспокоює, ромашка знімає запалення, цвіт бузини знижує температуру, конюшина забезпечує антиоксидантну підтримку, гравілат покращує травлення, липа сприяє виведенню токсинів, першоцвіт бореться з респіраторними захворюваннями, а календула сприяє загоєнню ран.

Крім користі для здоров'я, цей чай милує око своїми яскравими кольорами, перетворюючи чайну церемонію на справжнє візуальне свято.

Щоб повною мірою насолодитися "Квітковими Барвами", важливо правильно його заварювати та зберігати.

Для заварювання: використовуйте одну чайну ложку на чашку, залийте трави водою з температурою 80-90°C і дайте настоятися 5-10 хвилин. Це збереже корисні властивості чаю.

Для зберігання: тримайте чай у сухому, прохолодному місці подалі від сонячного світла, використовуючи наш Zip Lock пакет для збереження аромату та властивостей напою. Уникайте зберігання чаю поряд з продуктами з сильним запахом, щоб запобігти поглинанню чужих ароматів.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви зможете зберегти улюблений чай "Квіткові Барви" свіжим і ароматним на довгий час, насолоджуючись його смаком і корисними властивостями.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Умови зберігання
  • Зберігати при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. У відкритому вигляді зберігати при температурі від +2 до +6°C.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами