Пустирник сушений 1 кг

Пустирник сушений 1 кг

Продавець:Green&rostkitut

3.4/5  ( 363 оцінок )

276

259

Немає в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

У Середні віки лікувальні властивості собачої кропиви застосовувалися досить широко.Потім лікарська рослина була на час забута.Знову використати собачу кропиву стали в 30-х рр. ХХ ст.минулого століття завдяки професору Вершиніну, який у ході своїх досліджень з'ясував, що собача кропива має седативну дію.При цьому його ефект у 1,5 рази кращий, ніж від валеріани.До складу собачої кропиви входять такі корисні речовини:алкалоїди;вітамін С;флавоноїди;іридоїди;ефірне масло;глікозиди;кислоти;каротин;дубильні та барвники;гіркоти;марубін;смоли;макро- та мікроелементи.Пустирник сприятливо впливає на серце і судини, спазмолітичний і протисудомний ефект, знижує артеріальний тиск, виводить холестерин і зайві жири, нормалізує білковий обмін.Він ефективний при захворюваннях ШКТ, знімає спазм у шлунку, має сечогінні, протизапальні та відхаркувальні властивості.Рослина допомагає усунути шлунковий спазм та метеоризм.Пустирник рекомендований до вживання при нервових розладах, депресії, істерії, безсоння, вегетосудинної дистонії.Препарати на основі цієї унікальної рослини покращують скорочувальну роботу міокарда при тахікардії, ішемії серця, міокардиті, кардіосклерозі та серцевій недостатності.Пустирник ефективний для усунення головного болю, позитивно впливає на сон та загальне самопочуття.Рослина використовується в гінекології для усунення симптомів клімаксу, менструального болю, воно допомагає нормалізувати менструальний цикл.Народна медицина використовує собачу кропиву при маткових кровотечах, колітах, гастритах, набряках, ГРЗ, хронічному кашлі, епілепсії, базедової хвороби.За допомогою насіння трави лікують глаукому.Гарячі ванни з настоєм собачої кропиви сприяють зниженню артеріального тиску, а холодні ванни, навпаки, його підвищенню.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами