Лаванда
Сухі квіти лаванди мають блідо-бузковий відтінок, аромат у лаванди сильний, насичений і терпкий на смак лавандовий чай пряний, приємний, запашний. Цей напій підходить для вечора, він допоможе розслабитися і зняти напругу цілого дня. Чай з лавандою - це корисний, натуральний, ароматний напій. Найбільш вдалі поєднання лаванди з ромашкою, м'ятою, персиком і зеленим чаєм. Підсолодити чай, при необхідності, краще медом.
Дія лавандового чаю:
- Показаний при безсонні, неврозах, меланхолії.
- Знімає перевтому в кінці дня.
- Полегшує м'язові спазми.
- Рекомендується при метеоризмі, дискомфорт у шлунку.
- Швидко відновлює сили.
- Має сечогінну і жовчогінну властивостями.
- Профілактика захворювань верхніх дихальних шляхів.
Лаванда широко використовується в кулінарії, як приправа до баранині і дичини, для ароматизації солі і цукру, при приготуванні мармеладу, желе, джемів і льодяників. Лавандовий сироп чудово підійде для лимонадів та алкогольних коктейлів. Якщо попередньо розтерти лаванду в ступці, вона швидше віддасть свій аромат.
Застосування: заваривают лаванду окропом, настоюють 5-10 хвилин.
Термін придатності: 2 роки від дати збору (вказано на упаковці).
Чай упакований в герметичну упаковку. При такій розфасовці чай може довше зберігатися, вона не пропускає вологу й сторонні запахи і має зручну багаторазову застібку zip-lock.
Маса нетто: 25 грам.
Виробник: Siam Eco Food, Таїланд.