Багатофункціональний апарат для електротерапевтичних та електродіагностичних процедур Astar PhysioGo 100A (PhysioGo 100A)

Код:  437293508

Багатофункціональний апарат для електротерапевтичних та електродіагностичних процедур Astar PhysioGo 100A (PhysioGo 100A)

Код:  437293508

83 850

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сучасний апарат PhysioGo 100A представляє лінійку агрегатів PhysioGo виробництва компанії ASTAR. Цей повністю двоканальний апарат використовується в багатьох фізіотерапевтичних кабінетах для проведення електротерапевтичних та електродіагностичних процедур.

PhysioGo 100A – користь для пацієнта

Мобільна фізіотерапія

Апарат PhysioGo 100A адаптований для проведення процедур в домашніх умовах. Його невелика вага та спеціально розроблена сумка PRO, яка утримує пристрій разом із обладнанням, забезпечують безпечне транспортування. Крім того, PhysioGo 101A оснащений акумулятором, що дає можливість проводити процедури навіть тоді, коли немає можливості підключити прилад до джерела живлення. PhysioGo 101A може працювати до 4 годин від акумулятора.

Лікувальні струми та електродіагностика

Апарат дозволяє проводити електротерапію з використанням наявних лікувальних струмів, тобто мікрострумів, струму Коца, струмів TENS, струмів, призначених для терапії спастичного паралічу, діадинамічних струмів, імпульсних струмів (прямокутні імпульси; трикутні імпульси; струм Траберта), тоноліз, гальванічні струми та інші. Крім того, завдяки апарату можна проводити напівавтоматичну електродіагностику нервово-м'язової системи – криву I/t. Його метою є визначення стану досліджуваного м'яза, а значить і підбір оптимальних параметрів електростимуляції.

Безпеки

PhysioGo 100A відповідає вимогам Медичної директиви, що забезпечує безпечну терапію для терапевта та пацієнта. Пристрій оснащений процедурою самотестування, яка дозволяє поточним контролювати функціональний стан пристрою при кожному його включенні.

Крім того, оператор може самостійно випробувати електроди, що використовуються в електротерапії. Завдяки двом незалежним каналам лікування апарат може бути розпізнаний як два окремих апарати для електротерапії. Гальванічна сепарація між контурами, що використовується в даному випадку, забезпечує пацієнтам найвищий ступінь безпеки при проведенні електротерапії.
В результаті можна проводити процедури до двох пацієнтів, де кожен з них гальванічно відокремлений один від одного.

PhysioGo 100A – переваги для фізіотерапевта

Комфортне використання

Пристрій розроблено з урахуванням комфорту та ергономіки. Вбудована енциклопедія лікування містить перелік сутностей захворювання та методику проведення окремих методів лікування у графічній та описовій формі.

Апарат має базу даних з 69 вбудованих програм лікування і 38 заздалегідь визначених послідовностей лікування (об'єднання декількох видів струмів в одну терапевтичну послідовність). Програми лікування можуть бути підібрані за назвою або на основі медичних галузей, наприклад, ортопедія, спортивна медицина, естетична медицина, ревматологія, неврологія, урологія, дерматологія та ангіологія. Також користувач може створити список улюблених програм на основі вбудованих процедур.
Користувач також може створити список зручних лікувальних програм і визначити і назвати 50 власних програм і 10 послідовностей.

Апарат також дозволяє працювати в ручному режимі і самостійно контролювати параметри обробки користувачем.

Два канали лікування

Апарат оснащений двома незалежними каналами лікування, що дозволяє одночасно проводити різні процедури для одного пацієнта (лікування чотирма електродами) або терапію двох пацієнтів одночасно.

Дизайн і якість

Пристрої з сімейства PhysioGo – це пристрої преміум-класу, які відрізняються високоякісними компонентами та сучасним дизайном. Пристрій PhysioGo 100A має зручний 7-дюймовий дисплей із сенсорною панеллю. Апарати ASTAR добре відомі серед фізіотерапевтів Польщі та світу.

Характеристики

Габарити (ВхШхГ), см
  • 34 х 28 х 11-16 см
Вага, кг
  • 6 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами