Аппарат ударно-хвильової терапії Astar Impactis M+ (Impactis M+)

Аппарат ударно-хвильової терапії Astar Impactis M+ (Impactis M+)

Продавець:WIZCountry

430 000

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Апарат ударно-хвильової терапії Impactis M + дозволяє ефективно лікувати хронічний біль, пов'язаний з хронічним запаленням і дегенерацією сухожиль, суглобових капсул, зв'язок, м'язів і кісток. Це також чудова підтримка в терапії тригерних точок, тобто особливо чутливих місць, що характеризуються підвищеною напругою, що може генерувати іррадіюючий біль.

Під час ударно-хвильової терапії генеруються імпульси, частота яких може вплинути на комфорт пацієнта під час лікування. Чутливі люди можуть відчувати дискомфорт під час процедур, особливо у разі низькочастотних ударів. Діапазон частот імпульсів від 1 до 25 Гц, що використовується в Impactis M+, дозволяє підвищити комфорт пацієнта без втрати терапевтичних властивостей лікування.

Застосування апаратів, що генерують тиск компресора максимальним значенням 3 бар, надає стимулюючу дію, однак, не дозволяє досягти повного лікувального ефекту. Для забезпечення ефективної терапії різних травм та усунення їх причин Impactis M+ створює тиск до 5 бар. Завдяки цьому апарат забезпечує комплексну терапію навіть у разі хронічних процесів кальцифікації.

Застосування лікувальної фізкультури з використанням ударних хвиль часто дозволяє уникнути хірургічного втручання. Ударно-хвильова терапія - це абсолютно безпечне, але вкрай ефективне лікування, яке використовується в ортопедії, реабілітації та спортивній медицині. Терапевтичний сеанс триває близько 10 хвилин.

Impactis M+ – переваги для терапевта

У фізіотерапевтичних центрах або пересувних

Impactis M+ має ряд терапевтичних застосувань, а відносно невелика вага дозволяє легко транспортувати пристрій. Завдяки спеціальній сумці PRO Bag, яка вміщує як апарат Impactis M+, так і всі його аксесуари, апарат ударно-хвильової терапії дозволяє комфортно проводити процедури поза фізіотерапевтичним центром.

Стандартна комплектація Impactis M+ включає три передавачі з нержавіючої сталі:

  • 10 мм – для терапії тригерних точок
  • 15 мм – для обробки великих суглобів
  • 20 мм – для стимуляції м'язів

Крім того, Impactis M+ оснащений 15-мм титановим передавачем, який характеризується значно більшою передачею енергії. Його лікувальні властивості були перевірені в спеціалізованій лабораторії Німеччини. Виробник гарантує термін служби балістичної системи 2 мільйони ударів.

Програмний і ручний режим

Завдяки вбудованій енциклопедії, що описує методику виконання окремих процедур, що виводиться на великий, барвистий екран, робота апарату ударно-хвильової терапії Impactis M + зручна і проста. Програми лікування можуть бути підібрані, використовуючи список з 44 ретельно розроблених захворювань, або через анатомічний режим, при якому ми вибираємо місце на тілі для терапії. Досвідчені фізіотерапевти можуть вибрати операцію, маючи вільний доступ до всіх параметрів апарату в ручному режимі.

Інноваційні рішення

Impactis M + оснащений 7-дюймовим кольоровим дисплеєм з сенсорним дисплеєм. Пристрій має добре опрацьований користувальницький інтерфейс, заснований на багаторічному досвіді. Передня частина аплікатора ударної хвилі розроблена таким чином, що підвищує комфорт роботи з пристроєм, а система амортизаторів пружини дозволяє значно знизити вібрації під час випромінювання ударної хвилі. Таке рішення робить виріб безпечним для фізіотерапевта.
Ще однією зручністю для користувача є інноваційне рішення під назвою режим інтервальної емісії. Він передбачає перемикання з одноімпульсного режиму в режим безперервної емісії натисканням кнопки аплікатора. Така процедура особливо зручна для терапії тригерних точок. Режим імпульсної емісії дозволяє знайти місце тригерної точки, а безперервний режим призначений для проведення точної терапії.

Лікування за допомогою Impactis M+ дозволяє досягти чудових результатів, а додатковий передавач діаметром 35 мм розширює спектр процедур, які може запропонувати своїм пацієнтам спеціалізований фізіотерапевтичний центр.

Додаткові частини

  • Титанові передавачі 10 мм, 20 мм
  • сумка для агрегату та аксесуарів
  • Комплект для регенерації з ключем від патронника снарядної системи
  • Передавач, призначений для естетичної медицини 35 мм
  • Візок Versa X

Комплектація: Сталевий передавач 10 мм,15 мм, 20 мм, Титановий передавач 15 мм,Спеціальний тримач,гель 500г,імпульсне джерело живлення,Серветка для РК-екрану,мережевий кабель,Звіт про перевірку безпеки після контролю,Викрутка для монтажу тримача,Ударно-хвильовий аплікатор,Запасна еластомерна пружина,запобіжники, прокладки 8×3; 12×3; 13×3,Перо з сенсорним екраном,Інструкція

Характеристики

Колір
  • Білий, Чорний
Габарити (ВхШхГ), см
  • 36,1 х 30,4 х 15,1 см
Вага, кг
  • 7 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами