Апарат лазерної терапії Astar Polaris HP M (Polaris HP M)

Апарат лазерної терапії Astar Polaris HP M (Polaris HP M)

Продавець:WIZCountry

483 750

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Polaris HP M – апарат, що дозволяє глибоко проникнути в тканини для лікування проблемних ділянок, уражених патологічними змінами. Вбудований лазерне джерело працює в безперервному або імпульсному режимі (також суперімпульсному), що обмежує тепловий ефект, а його максимальна потужність становить 8 Вт.

Ефективність процедур, що проводяться Polaris HP M, є результатом використання джерела високої потужності з однією довжиною хвилі. Вищевказаний механізм дії дозволяє отримати тепловий ефект в місці нанесення, якого не відбувається в разі низькорівневої лазерної терапії. Завдяки спеціально розробленому та запатентованому фокусувальному адаптеру DILA (Deep Intratissue Laser Adapter) також можна лікувати глибокі шкірні захворювання.

Користь для пацієнта

Сучасна методика лікування

Використання лазера високої потужності у фізіотерапії є відносно молодою галуззю, але поки що його позитивні ефекти визнані, серед іншого, в дерматології, ортопедії, загальній медицині, неврології, стоматології, естетичній медицині, онкології та ЛОР.

Щоб максимально розкрити потенціал лазерної терапії, компанія ASTAR створила та запатентувала спеціальний фокусуючий адаптер DILA (Deep Intratissue Laser Adapter). Ця вдосконалена оптична система дозволяє формувати лазерний промінь таким чином, щоб компенсувати втрати потужності в поверхневих тканинах і зменшувати виникнення теплового впливу на шкіру і підшкірну клітковину, дозволяючи точно визначити розташування області, що вимагає лікування.

Неінвазивна терапія болю та естетична медицина

Лазер високої потужності ідеально підходить для пацієнтів, які борються з інтенсивним хронічним болем. Згідно з дослідженнями, лазер дозволяє уникнути необхідності хірургічного лікування багатьох неприємних захворювань кісток і м'яких тканин. Фахівці в галузі спортивної медицини, фізіотерапевти, які доглядають за пацієнтами після травм і пошкоджень сухожиль або кісток, використовують цей вид терапії через його ефективність у знятті болю та її причин.

Важливо, що лікування з використанням лазерного випромінювання є повністю неінвазивним. Лазерна терапія високої потужності – це порятунок для пацієнтів, які страждають хронічними порушеннями опорно-рухового апарату, хворобливим запаленням нервів і сухожиль, дегенерацією суглобів. Лазерна терапія високої потужності також дуже популярна серед пацієнтів естетичної медицини. На підставі повідомлень і наукових досліджень доведено дуже позитивний вплив лазерної терапії високої потужності на фіброзний целюліт. Вже після 12 процедур оброблена тканина стає більш пружною, гладкою, а її об'єм явно меншим.

У клініках естетичної медицини в даний час лазери використовуються, серед іншого, для видалення гіперпігментації, закриття капілярів, видалення еритеми, видалення татуювань і перманентного макіяжу, а також для проведення нехірургічних і неінвазивних процедур підтяжки обличчя.

Значне прискорення регенерації тканин

Застосування високопотужного лазера Polaris HP M з довжиною хвилі 808 нм дозволяє отримати ефект біостимуляції і підвищити температуру оброблюваної ділянки. Лазер впливає, в тому числі, на посилену мікроциркуляцію, стимулює ангіогенез (утворення нових кровоносних судин), синтез ДНК, посилює циркуляцію кисню і активізує фагоцитоз (природну систему захисту від патогенних мікроорганізмів).

Лазеротерапія також підвищує активність фібробластів, які мають значний вплив на загоєння сполучної тканини, також вони виробляють колаген, волокна міжклітинної есенції та базальні протеоглікани (входять до складу сполучної тканини). Перераховані вище особливості дозволяють лазерній терапії високої потужності лікувати захворювання, розташовані практично по всьому тілу.

Має протинабрякову і протизапальну дію, значно прискорює процес регенерації тканин, загоєння ран і виразок, є ефективним методом усунення хронічного і гострого болю. Крім того, використання великих доз енергії дозволяє проводити більш інтенсивну терапію (в дозах до 50 Дж / см2), що значно скорочує тривалість лікування.

Переваги для терапевта

Автоматичний контроль ефективності пристрою

Апарат лазерної терапії високої потужності оснащений процедурою самотестування, що дозволяє автоматично контролювати ефективність апарату. Polaris HP M також має можливість автоматичного тестування потужності лазерного випромінювання, тому користувач приладу може бути впевнений, що прилад завжди повністю справний, а проведені процедури відповідають стандартам безпеки.

Широкі можливості конфігурації

Polaris HP M - це не тільки апарат лазерної терапії високої потужності, але він також має можливість проводити процедури біостимуляції (низького рівня лазера) з використанням усіх малопотужних аплікаторів, доступних у пропозиції ASTAR. Тому апарат пропонує широкий спектр терапевтичних опцій, що дозволяють використовувати точкові зонди, скануючий лазерний аплікатор або кластерний лазерний аплікатор (аплікатор для душу).

Завдяки сучасному дизайну зонда HP заміна перехідників відбувається швидко і зручно. Можливість проведення як лазерної терапії високої потужності, так і біостимуляційної терапії робить Polaris HP M універсальним терапевтичним апаратом для фізіотерапевтичних центрів.

Програмний і ручний режим роботи

Управління пристроєм повністю інтуїтивно зрозуміле. Користувач може використовувати 227 вбудованих програм та енциклопедію терапевтичних процедур, що відображаються на 7-дюймовому кольоровому дисплеї з сенсорною панеллю, або створювати та зберігати власні 250 визначених користувачем програм лікування.
Використовуючи послідовності лікування, користувач отримує можливість створити послідовність лікування, що складається з декількох різних попередньо визначених та/або програм користувача.

Також є можливість вручну вводити параметри потужності, частоти і шпаруватості, коли пристрій знаходиться в ручному режимі.

Для полегшення роботи приладу і внесення змін в параметри лікування в Polaris HP M передбачена зручна ручка. Polaris HP M дозволяє контролювати статистику проведених процедур і створювати списки улюблених програм для окремих аплікаторів.

Характеристики

Колір
  • Білий, Чорний
Габарити (ВхШхГ), см
  • 36,1 х 30,4 х 15,1 см
Вага, кг
  • 6 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами