Тест для визначення простат-специфічного антигену (ПСА) Ecotest

Тест для визначення простат-специфічного антигену (ПСА) Ecotest

Продавець:MX.MED

4.8/5  ( 108 оцінок )

Є в наявності

75

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Призначення

Тест для визначення простат-специфічного антигену (ПСА) – це швидкий візуальний імунологічний тест для якісного попереднього визначення простат-специфічного антигену у зразках цільної крові, сироватки або плазми людини. Цей набір призначений як допоміжний засіб для використання у діагностиці раку простати.

Короткий опис

Рак простати є найпоширенішим видом раку, який зустрічається у чоловіків, та другою по частоті причиною смерті через рак у чоловіків. Захворюваність на рак простати різко зростає у чоловіків старше 40 років і досягає 50% у чоловіків старше 70 років. Порівняно з іншими раковими захворюваннями, рак простати успішніше лікується, якщо він був діагностований на ранній стадії.

Простат-специфічний антиген (ПСА) - це фермент простати, який є специфічним для тканини цієї залози (як для нормальних, так і для злоякісних клітин). Цей фермент присутній у нормальних, доброякісних, гіперпластичних та злоякісних тканинах простати, а також в клітинах метастатичного раку простати та насінній рідині. У пацієнтів з доброякісною гіпертрофією простати реєструється підвищення концентрації ПСА в сироватці крові, що рідко зустрічається у здорових чоловіків і ніколи у здорових жінок. ПСА відсутній в інших нормальних тканинах, отриманих від чоловіків, і не виробляється при раку молочної залози, легенів, товстої кишки, прямої кишки, шлунка, підшлункової залози та щитоподібної залози.

Комплектація аналізу

  • Один тест в одному пакованні.
  • Інструкція.

Одне паковання містить:

  1. Тест-касету
  2. Флакон буферного розчину
  3. Піпетку
  4. Поглинач вологи, який призначений для зберігання набору та не використовується при проведенні тесту.

Примітка: Скарифікатор (ланцет) та серветка з антисептиком не входять до комплекту діагностичного набору та можуть бути придбані окремо.

Характеристики

Термін придатності
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами