Вітамінний чай Хунза для серця від ТФ завдяки вмісту великої кількості калію та вітамінів А, В, С, РР та В17 зміцнює серцевий м'яз, нормалізує тиск, сприяє процесам загоєння, загальний оздоровчий вплив. Сприяє профілактиці розвитку новоутворень. Заспокоює нервову систему, допомагає при частих головних болях. Чай Хунза сприяє очищенню організму та зниженню ваги.
До складу вітамінного чаю включені два компоненти – курага та перетерті ядра абрикосових кісточок, що містять у великій кількості мікроелементи і насамперед калій, безліч вітамінів, клітковину.
Курага знаходиться на першому місці серед фруктів за вмістом калію, тому його рекомендують для підтримки серцевого м'яза при серцево-судинних захворюваннях, у період відновлення після інсультів та інфарктів. Вітаміни, що містяться в куразі (А, В, С, РР), особливо важливі для ослабленого хворобою організму та в період міжсезоння при дефіциті вітамінів у продуктах харчування. Також курагу рекомендується вживати для очищення печінки, стабілізації шлунково-кишкового тракту.
Ядра абрикосових кісточок цінні тим, що містять вітамін В17 – амігдалін. Властивості цього вітаміну почали вивчатися лише недавно. Його називають «досконалим хіміотерапевтичним агентом», який вибірково діє на клітини: вбиває ракові та не шкодить здоровим. Амігдалін притягується до ракових клітин, у яких міститься бета-глюкозидаза, знищує їх, не руйнуючи здорову тканину. В організмі вітамін В17 не синтезується.
Вітамін В17 виводить із організму людини продукти окислення, уповільнює процеси старіння організму, допомагає зняти стрес, подолати депресивні стани, зняти тривожність; підтримує здоров'я шкіри.
Дефіцит цього вітаміну в організмі можна розпізнати за наявності стомлюваності, тривожності, гіпотонії, а також може виявитися підвищена сприйнятливість організму до злоякісних новоутворень.
Чай Хунза вітамінний для серця від ТФ рекомендується вживати:
при серцево-судинних захворюваннях,
після перенесених інсультів та інфарктів,
для зміцнення серцевого м'яза,
для покращення роботи печінки та ШКТ,
для зміцнення нервової системи;
для очищення організму та корекції ваги.
Склад: курага, ядра абрикосової кісточки.
Спосіб застосування: 1-2 ч. л. суміші залити окропом (200 мл) і настояти під кришкою 10-15 хвилин (або насипати в термос і витримати 30 хв), пити 1-2 рази на день за півгодини до їди. Заварену фруктово-горіхову суміш можна з'їсти.
Маса: 200 г
Чи не є лікарським засобом.