Стрічка для тейпування кінезіо тейп Kinesio tape 500 х 2.5 см Rose

Код:  444720599

Стрічка для тейпування кінезіо тейп Kinesio tape 500 х 2.5 см Rose

Код:  444720599

Є в наявності

200

149

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Довжина 500 см

Ширина — 25 мм

Колір: Рожевий

Як діє тейп

На внутрішню поверхню тейпа хвилеподібним шаром нанесеногіпоалергенний клей.За своєю еластичністюі товщиноювін схожий на нашу шкіру.Після накладення кінеза тейпа клей активізується, нагріваючись від тіла людини.Така пов'язка створює можливість для ефективного лімфодренажу.

Кінеза тейп знімає набряклість і зменшує больові відчуття, в кілька разів прискорює процес зцілення.Курс лікування за допомогою такого тейпа зазвичай триває 4-6 днів.

Як виникає біль в м'язах

Функціональність наших м'язів безпосередньо залежить від руху лімфи і венозного кровообігу.Травмування м'язової тканини значно погіршує відтік лімфатичної рідини.З'являється набряклість, яка, створюючи тиск, стимулює рецептори болю.Людина відчуває дискомфортні відчуття, скутість в рухах.

Виведення продуктів розпаду з травмованих тканин проходить досить повільно через порушеного лімфообігу.Виходить замкнуте коло: травма м'яза уповільнює рух лімфи, а її скупчення викликає біль і обмежує рухливість.Кінеза тейп нормалізує лімфоток.Це не тільки знижує больові відчуття, але і сприяє прискоренню одужання.

Перевагою рулонного матеріалу є те, що з нього можна зробити відрізки необхідної довжини.

Базові переваги тейпа

Свобода рухів:Різні тейпи застосовувалися в спорті і медицині і раніше.На відміну від них засіб доктора Касі не обмежує свободу рухів.Стрічка має гарну еластичністю (близько 60% ± 10%) і розтягується приблизно так само, як людська шкіра.Одночасно з цим тейп забезпечує надійну підтримку суглобам і м'язовимтканинам.

Натуральність і гіпоалергенність: Тейп на 100% складається з бавовни.Клейова основа виготовляється з акрилу і гіпоалергенноїречовини.Кінеза тейп не викликає подразнення і підходить навіть для надчутливої шкіри.

Практичність у застосуванні:Фізіологічний кінеза тейп даного типу не розкисає від контакту з водою, що дозволяє виконувати домашню роботу або купатися зі стрічкою, забувши про больові відчуття.На відміну від мазей кінеза тейп не має різкого запаху і не залишає слідів на одязі.

Природне зцілення:Кінеза тейп створює умови для нормалізації процесів в пошкоджених тканинах та для природного одужання.Цим він відрізняється від багатьох традиційних препаратів, які знімають біль на деякий час, не забезпечуючи відновлення тканин і усунення проблеми.

Показання

Кінеза тейп даного типу можна використовувати:

  • для купірування болю;
  • нормалізації лімфо- і кровотоку;
  • захисту м'язів від можливих перевантажень;
  • стимуляції або розслаблення гіпертонусу мускулатури;
  • стабілізації або захисту суглобів;
  • зменшення запалення.

Протипоказання

Небажано використовувати кінеза тейп при наявності:

  • гострого тромбозу;
  • злоякісних пухлин;
  • шкірних захворювань;
  • цукрового діабету;
  • тяжкої серцевої або ниркової недостатності.

Способи накладення тейпа

Існує кілька способів накладення кінеза тейпа.Їх вибір залежить від виду травми.

1. Нерозтягнутаформа:Такий спосіб накладення тейпа застосовується, якщо існує можливість розтягнути травмованийм'яз або шкіри над нею.Стрічка накладається в нерозтягнутому вигляді.Після скорочення шкіри вона виявляється піднятою.Це дозволяє утворити додатковийміжтканиннийпростір, знизити тиск і поліпшити лімфодренаж.

2. Розтягнута форма:Якщо травмована м'язова тканина або зв'язки не підлягають розтягуванню, використовується цей спосіб накладення тейпа.Після нанесенняна уражену ділянку стрічка скорочується.Це призводить до формування складок на шкірі, що стимулює дренаж лімфи.

Характеристики

Колір
  • Pink
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами