Кінезіо тейп для підтягування обличчя та зони декольте, розмір: 2,5см*5м. Блакитний

Код:  446025578

Кінезіо тейп для підтягування обличчя та зони декольте, розмір: 2,5см*5м. Блакитний

Код:  446025578

Є в наявності

90

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Спеціальна еластична стрічка, яка використовується в естетичній косметології для моделювання овалу обличчя, розгладження вікових та мімічних зморшок, відновлення еластичності шкіри, покращення циркуляції та кровопостачання тканин обличчя (сприяє виведенню зайвої рідини). Тонка бавовняна стрічка відповідає еластичності шкіри і практично не відчувається.

На поверхню тейпу нанесено гіпоалергенний акриловий клей, який дозволяє триматися стрічці навіть на жирній шкірі протягом 8 годин. Тейп водостійкий і не відклеїться навіть під час купання.

Принцип дії кінезіо тейпу для обличчя ґрунтується на розслабленні м'язів обличчя, що беруть участь у міміці, спазмованість яких призводить до утворення заломів і зморшок. Ліфтинг тейп застосовується для підтяжки шкіри обличчя, усунення в'ялості, розгладжування зморшок, носогубних складок, усунення розтяжок і другого підборіддя. Тейп від зморшок, при регулярному використанні дозволяє добитися омолодження без операцій і спеціальних вправ. Тейп можна застосовувати для підтримки та підтяжки грудей.

Знімайте тейп під невеликим кутом або скочуйте дуже повільно, при цьому притримуйте шкіру в місці відклеювання. Після зняття тейпу рекомендується зволожити шкіру.

Кінезіо тейп для обличчя робе естетичне тейпування доступним!

При використанні тейпа в косметології, ми завжди рекомендуємо робити пробну поклейку на ніжну шкіру в область згину ліктя для перевірки на алергічну реакцію. При виникненні почервоніння, свербіння, кропив'янки або набряку, необхідно негайно зняти тейп (якщо поліпшення не настає протягом 2 днів - звернутися до лікаря).

Характеристики

Колір
  • Blue
Розмір
  • 2.5 см х 5 м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами