Фітозбір №6 «Заспокійливий»

Код:  446990036

Фітозбір №6 «Заспокійливий»

Код:  446990036

Є в наявності

560

Замовлення вiд 1 шт
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Комплекс рослин, що входять до складу збору, має седативний (заспокійливий), знеболювальний і спазмолітичний ефекти. Ефірні олії пролонгують ефект проникнення лікарських речовин в організм.

Склад: зизифора клиноподібна, собача кропива, материнка звичайна, півонія степова, шишка гірської сосни, какао боби.

Властивості:

Зизифора клиноподібна: антибактеріальні та антисептичні властивості, заспокійлива дія на нервову систему, покращує кровообіг і знімає втому.

Собача кропива: заспокійливий і седативний ефект, зменшує тривогу і напругу, покращує сон і знижує рівень стресу.

Материнка звичайна: має протизапальні та антисептичні властивості, допомагає розслабитися і зняти нервове напруження, сприяє глибокому і спокійному сну.

Півонія степова: седативна дія, допомагає зменшити стрес і тривогу, покращує емоційний стан і настрій, має спазмолітичні властивості.

Шишка гірської сосни: антисептичні та протизапальні властивості, сприяє очищенню дихальних шляхів, покращує кровообіг і загальний тонус організму.

Какао-боби: високий вміст антиоксидантів, які захищають шкіру від старіння, підвищують рівень ендорфінів, покращуючи настрій, заспокійлива дія завдяки теоброміну і фенілетиламіну.

Спосіб використання:

1. Для фітопаросаун:

1 фільтр-пакет заварюється в 5 літрах окропу. У результаті подальшого кип'ятіння утворюється лікувальна пара, яка подається в робочу камеру паросауни.

2. Для прийняття ванн:

1 фільтр-пакет заварюється в 1-2 літрах окропу, настоюється 15 хвилин. Безпосередньо перед ванною настій влити у воду комфортної температури. Приймати не більше 15 хвилин.

3. Для лазень:

1 фільтр-пакет заварюється в 5 літрах окропу. Використовується для запарювання віника і його змочування під час банної процедури. Для посилення лікувального ефекту невеликі порції невеликі порції настою рекомендується виливати на кам'янку (0,5 л).

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Лікарська рослинна сировина
Лікарська форма
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами