Експрес-тест PROFICHECK на антиген вірусу папіломи людини (мазок)

Код:  450670520

Експрес-тест PROFICHECK на антиген вірусу папіломи людини (мазок)

Код:  450670520

Є в наявності

200

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидкий тест PROFICHECK на антиген вірусу папіломи людини (мазок)

Швидкий тест PROFICHECK™ призначений для якісного виявлення антигену вірусу папіломи людини (ВПЛ) у зразках мазків з цервікального каналу у жінок. Це іму­но­­хроматографічний аналіз для якісного виявлення кап­сид­но­го білка L1 ВПЛ у зразках мазків з цервікального каналу у жінок. Він призначений для використання в якості допоміжного засобу для діагностики передраку та раку шийки матки, включаючи типи 6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52 і 58. Тест надає лише попередні результати скринінгу, але не є вирішальним діагностичним критерієм. Будь-який зразок, що показав позитивний результат за допомогою швидкого тесту PROFICHECKTM на антиген ВПЛ, повинен бути досліджений і перевірений за допомогою альтернативного методу тесту­ван­ня та клінічних результатів. Тест призначений для професійного ви­ко­рис­­тання у сфері охорони здоров'я.

Інфікування вірусом папіломи людини (ВПЛ) є основною причиною он­кологічних захворювань серед жінок у всьому світі: щороку в світі реє­­струється близько 500 000 нових випадків раку шийки матки та 250 000 смертей. Рак шийки матки викликається стійкою інфекцією гру­пи канцерогенних генотипів ВПЛ (ВПЛ 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59 і, можливо, ВПЛ 68). Значимість раку шийки матки по­­лягає у відносно молодому середньому віці захворюваності та смер­­ті. Скринінгові стратегії щодо раку шийки матки розвинулися від цитології до ВПЛ-скринінгу. Після визнання ВПЛ причиною раку ший­­ки матки та розробки чутливих на ВПЛ тестів, скринінг на ВПЛ доз­воляє збільшити інтервали між оглядами та підвищити ефек­тив­ність скринінгу з розрахунку на кількість скринінгів протягом життя.

Швид­кий тест PROFICHECK™ на антиген вірусу папіломи людини вико­рис­товує специфічні мо­но­клональні антитіла для якісного вияв­лен­ня ВПЛ у зразку мазка з цервікального каналу жін­ки, тест можна проводити без складного лабораторного об­лад­нання, а результати доступні вже через 15 хвилин.

Комплектація набору:

  • Тест-пристрій у фольговому пакеті з вологопоглиначем
  • Пробірка для екстракції (попередньо заповнена буфером А)
  • Буфер Б (попередньо заповнений у флаконі)
  • Стерильні тампони - 2 шт.
  • Інструкція з використання

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами