Експрес тест PROFICHECK на виявлення кардіо Тропоніна I (сироватка/плазма/цільна кров)

Код:  450670523

Експрес тест PROFICHECK на виявлення кардіо Тропоніна I (сироватка/плазма/цільна кров)

Код:  450670523

Є в наявності

100

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидкий тест на Тропонин I (сироватка/плазма/цільна кров)

Швидкмй тест на Тропонін І в сироватці, плазмі та цільній крові людини дає змогу провести діагностику гострого інфаркту міокарда (ГІМ) / мікроінфаркту.

Серцевий Тропонін І (cTnI) - це білок серцевого м'яза з мо­леку­ляр­ною масою 22,5 кілодальтон. Тропонін I є частиною комплексу з трьох субодиниць, що складається з Тропоніну Т і Тропоніну С. Ра­зом з тропоміозином цей структурний комплекс утворює основний ком­по­нент, який регулює кальційчутливу АТФ-азну активність акто­міо­зину в скелетних і серцевих м'язах. Після пошкодження сер­це­вого м'яза тропонін І вивільняється в кров через 4-6 годин після поя­ви нападу болю. Схема вивільнення cTnI подібна до КК-МВ, але в той час як рівень КК-МВ повертається до норми через 72 години, рі­­вень тропоніну I залишається підвищеним протягом 6-10 днів, що за­­без­печує більш тривале вікно для виявлення пошкодження сер­це­вого м'яза. Висока специфічність вимірювань для виявлення пош­кодження міокарда була продемонстрована в таких умовах, як пері­операційний період, після марафонських забігів і тупих травм груд­­ної клітки. Вивільнення cTnI також було задокументовано при сер­­цевих станах, відмінних від гострого інфаркту міокарда (ГІМ), та­ких як нестабільна стенокардія, застійна серцева недостатність та іше­мічне пошкодження внаслідок аортокоронарного шунту­ва­ння.Зав­дяки своїй високій специфічності та чутливості в тканинах міо­кар­да, Тропонін I останнім часом став найбільш поширеним біо­мар­ке­ром для діагностики інфаркту міокарда.

Експрес-тест PROFICHECK для виявлення серцевого Тропоніну I дає позитивний результат при аналізі зразка з вмістом сТnI 1,0 нг/мл і вище. Через 4-6 годин після нападу і появи перших симптомів інфаркту міокарда, концентрація серцевого тропоніну I в крові досягає верхньої межі норми. Через 12-24 години після нападу концентрація сТnI в крові досягає максимуму і в деяких випадках залишається на підвищеному рівні до 6-10 днів. Таким чином, негативний результат тестування, отриманий у пацієнта з підозрою на інфаркт міокарда протягом перших годин після нападу, не може виключати наявність інфаркту. У разі підозри на інфаркт міокарда, тестування має бути повторно проведено через відповідний проміжок часу.

Комплектація набору:

  • Тест-касета в індивідуальній упаковці з фольги з осушувачем.
  • Пластикова піпетка.
  • Автоматичний ланцет
  • Спиртова серветка
  • Інструкція.

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами