Експрес-тест PROFICHECK на антиген трихомонади (мазок)

Код:  450670529

Експрес-тест PROFICHECK на антиген трихомонади (мазок)

Код:  450670529

Є в наявності

130

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експресс тест PROFICHECK™ на антиген трихомонади

Експрес-тест PROFICHECK™ на антиген трихомонади - це швидкий імунохроматографічний аналіз для якісного виявлення антигена Trichomonas Vaginalis у мазку, зібраному в жінки з церквяного каналу, а в чоловіка з уретри. Тест призначений для діагностики трихомонадної інфекції.


Трихомонади

Trichomonas Vaginalis (TV) - поширений рухливий найпростіший па­ра­зит, а трихомонадна інфекція є при­­чиною найпоширенішого не­ві­ру­сного захворювання, що передається статевим шляхом (вагініт або трихомоніаз) у всьому світі, і, за оцінками ВООЗ, у 2008 році спричиняла 276,4 мільйона нових ви­падків інфікування на рік в осіб віком від 15 до 49 років. Ці інфекції є найпоширенішими ІПСШ, що пі­­д­­даються лікуванню, серед молодих, статево-активних чоловіків і жінок. У жінок трихомоніаз приз­во­­дить до погіршення репро­ду­ктивного здоров'я, зокрема, до низької маси тіла при народженні та пе­­ред­­часних пологів. Трихомоніаз є однією з основних причин зах­ворюваності серед усіх інфі­ко­ва­них пацієнтів. Доведено, що ефек­тивна діагностика та лікування трихомонадної інфекції усуває її сим­п­то­ми. Традиційні процедури виявлення трихомонад у ва­гі­наль­них мазках або змивах з піхви перед­ба­­чають виділення та подальшу ідентифікацію життєздатних збудників за допомогою мі­кро­скопії на во­­ло­гому предметному склі або культурального до­слід­ження, що займає 24-120 годин. Повідо­мля­єть­­ся, що чутливість мі­кро­скопії у вологому середовищі становить 58% порівняно з культуральним ме­то­дом.

Результати тесту можна прочитати протягом 15-20 хвилин, а позитивні результати можна побачити вже за хвилину. Такий швидкий результат має вирішальне значення для своєчасної діагностики та лікування.

Процес збору зразків простий і гарантує точність результатів. У пацієнтів чоловічої статі тампон обережно вводиться в уретру і обертається, щоб зібрати клітини епітелію. У пацієнток збір зразка проводиться за допомогою тампона з піхви.

Проста процедура збору зразків і тестування!

Комплектація набору:

  • Тест-пристрій у фольговому пакеті з вологопоглиначем
  • Пробірка для екстракції (попередньо заповнена буфером А)
  • Флакон (попередньо заповнений буфером B)
  • Стерильні тампони
  • Інструкція з використання

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами