Експрес тест PROFICHECK на антитіла до Helicobacter pylori (цілісна кров/сироватка/плазма)

Код:  450670538

Експрес тест PROFICHECK на антитіла до Helicobacter pylori (цілісна кров/сироватка/плазма)

Код:  450670538

Є в наявності

60

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидкий тест для визначення Helicobacter pylori (цільна кров/сироватка/плазма)

Експресс-тест PROFICHECK™ на антитіла до Helicobacter pylori - це швидкий візуальний тест для якісного виявлення антитіл (IgM, IgG та IgA) до Helicobacter pylori (H. pylori) у зразках цільної крові, сироватки або плазми крові людини.

Мікроорганізм Helicobacter pylori (хелікобактер пілорі) , що спрощено називають «хелікобактер», провокує розвиток багатьох захворювань гастродуоденальної зони: гастриту, дуоденіту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки.

Helicobacter pylori (H. pylori) - це невелика бактерія, що має форму спіралі, яка живе на поверхні шлунка та дванадцятипалої кишки. Вона бере участь в етіології багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту, включаючи виразку дванадцятипалої кишки та шлунка, невиразкову диспепсію, гострий та хронічний гастрит. Для діагностики інфекції H. pylori у пацієнтів із симптомами шлунково-кишкових захворювань застосовують як інвазивні, так і неінвазивні методи дослідження. До дорогих інвазивних методів діагностики, що вимагають взяття матеріалу, належать біопсія шлунка або дванадцятипалої кишки з подальшим тестуванням на уреазу (припущення), посів та/або гістологічне дослідження. До неінвазивних методів належать дихальний тест на вміст сечовини, який вимагає дорогого лабораторного обладнання та помірного опромінення, а також серологічні методи. В осіб, інфікованих H. pylori, виробляються антитіла, які тісно корелюють з гістологічно підтвердженою інфекцією H. pylori.

Міжнародна асоціація з вивчення раку (IARC) встановила тісний зв'язок між Helycobacter pylori та розвитком раку. Позитивний результат свідчить про наявність інфекції Helicobacter pylori або період елімінації.

Швидкий тест PROFICHECK™ на антитіла до H. pylori використовує специфічні антигени H. pylori для якісного виявлення антитіл до H. pylori (IgM, IgG та IgA) у зразках цільної крові, сироватки або плазми людини. Тест можна проводити без використання складного лабораторного обладнання, а результати можна отримати протягом 20 хвилин.

Комплектація набору:

  • Тест у фольгованій упаковці
  • Флакон із буферним розчином
  • Піпетка.
  • Серветка
  • Скарифікатор / ланцет
  • Інструкція

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами