Експрес-тест PROFICHECK на вагітність (ХГЛ), тест-смужка (сеча) + ємність для сечі

Код:  450670547

Експрес-тест PROFICHECK на вагітність (ХГЛ), тест-смужка (сеча) + ємність для сечі

Код:  450670547

Є в наявності

20

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес-тест PROFICHECK™ на вагітність (тест-смужка)

Експрес-тест PROFICHECK™ на вагітність (тест-смужка) - це візуальний, швидкий і чутливий тест для якісного виявлення хоріонічного гонадотропіну людини у зразках сечі. Швидкий тест PROFICHECK™ на вагітність виконаний у вигляді тестової смужки і дає змогу швидко та просто виявити вагітність на ранніх стадіях. Він має клінічно підтверджену точність понад 99%.

Експрес тест на вагітність - це швидкий якісний тест, який використовується для виявлення ХГЛ у зразках сечі. Використання реагентів зі специфічними антитілами забезпечує високу чутливість і специфічність тесту. Чутливість тесту - 25 мМО/мл ХГ у зразку сечі, цього достатньо для виявлення вагітності в перший день затримки. Тест має чутливість до ХГЛ і не має перехресної реакції із супутніми глікопроєїновими гормонами (фолікулостимулюючий гормон, лютеїнізуючий гормон або тиреотропний гормон) на фізіологічному рівні.

  • Чутливість: 25 мМО/мл для аналізу сечі
    Точність: 100%
    Специфічність: не виявлено перехресних реакцій з лютеїнізуючим гормоном, фолікулостимулюючим гормоном і тиреотропним гормоном, а також з іншими антибіотиками. Навіть за високих концентрацій, їхня наявність у зразку сечі не призводить до хибнопозитивних результатів.
    Ефективність була доведена в багатьох незалежних клінічних дослідженнях і викладена в публікаціях

Хоріонічний гонадотропін людини ХГЛ - це глікопротеїновий гормон, що виробляється плацентою, яка розвивається незабаром після запліднення. За нормальної вагітності ХГЛ можна виявити як у сечі, так і в сироватці або плазмі крові вже через 7-10 днів після запліднення. Рівень ХГЛ продовжує дуже швидко зростати, часто перевищуючи 100 мМО/мл під час першого пропущеного менструального циклу,4 і досягаючи піку в діапазоні 100 000-200 000 мМО/мл приблизно на 10-12 тижні вагітності. Поява ХГЛ як у сечі, так і в сироватці або плазмі крові незабаром після зачаття, а також його подальше швидке зростання концентрації на ранніх термінах вагітності робить його чудовим маркером для раннього виявлення вагітності. Швидкий тест на ХГЛ - це експрес-тест, який якісно визначає наявність ХГЛ у зразку сечі з чутливістю 10 мМО/мл. Тест використовує комбінацію моноклональних і поліклональних антитіл для вибіркового виявлення підвищеного рівня ХГЛ у сечі. На рівні заявленої чутливості швидкі тест-смужки для визначення ХГЛ на вагітність не виявляють перехресної реактивності зі структурно спорідненими глікопротеїновими гормонами ХГЛ, ЛГ і ТТГ при високих фізіологічних рівнях.

Комплектація набора

  • тест-смужка з осушувачем в індивідуальній упаковці
  • ємність для сечі
  • інструкція

Характеристики

Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами